Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Mossyka
A
hialuronsav és a taurin
tartalmú
gél gyorsan felszívódik, nem zsíros,
intenzíven
hidratál. A bőrt azonnal nedvességgel látja el.
2021.07.01. 07:30
Erős illatú, nagyon irritatív az arcnak, így arra semmiképp sem ajánlom
2018.10.19. 23:22
Próbaképp vettem aztán pár hónapig ez volt a standard hidratálóm. Friss hatást ad, de nem mattít és nem is tart sokáig. Nem egy csodaszer de legalább olcsó.
2015.02.09. 19:29
Férjem vette magának, mert száraz volt az arcbőre, és ez jött először szembe vele a boltban. Elhasználta a nagyját, de nem igazán szereti, mert réteget hagy a bőrén, ami reggel arcmosáskor is ott van. Persze én tudtam, hogy szilikonos krémet nem veszünk, én elsősorban ezért tértem át a natúrkozmetikumokra. Hidratáló képessége sem volt túl jó, bár lehet, hogy eleve nem télen kellett volna próbálni. Gyenge hármas
Utoljára szerkesztve: 2015.07.26. 03:13 - 2013.07.08. 20:57
Nő létemre vettem meg ma. :) Friss mentolos, gyorsan beszívódik és nem zsírosítja a bőrömet. A mentol miatt elsőre egy kicsit kipirosodik tőle az arcom, de ez hamar el is múlik. Az illata természetesen férfias, de hamar el is illan.. Nem hagy ragadós réteget és nagyon puha lesz utána a bőröm.Update: Sajnos rendszeres használattal elég csúnyán kipattogott tőle az arcom, a maradékot el sem tudtam használni. :(