aprouleany
Érzékeny bőrre, citrom kivonattal.
2015.10.25. 14:01
Azért vettem meg, mert a kókuszosat már nem lehetett kapni (nyáron), de nem csalódtam, ez is hozta amit kell. Jó illat, kellemes szín, megfelelő állag, ebből is kevés kell, rosszat nem tudok mondani, a célnak totál megfelel.
2015.08.05. 10:13
Elég tömény, édes illata van, de még az élvezhető fajtából, amolyan aromaterápiás jókedvcsináló. :) Jól habzik, a célnak megfelel, bár szerintem a sima rózsaszín verzió még jobb.
2015.02.25. 15:29
3 félét próbáltam mindegyiknek isteni illata volt , de valami borzalom amit a lábammal művelt éget csipet viszketett és még jól ki is pattogott RÉMES :S
Utoljára szerkesztve: 2015.03.12. 13:34 - 2015.02.24. 11:35
Update: miután leöblítem, kicsit csomósan összeáll a víz felszínén. Az áfonyás a színe ellenére nyommentesebb :)Kíváncsi voltam erre az illatra, amikor nagyon akciósan belefutottam egy talán utolsó darabba, nem tétováztam, majd elfogy... :) az illata ennek is jó, édesebb, mint az áfonyás, és engem nem irritál. Eddig elégedett vagyok vele.
2015.02.20. 12:49
Szeretem a Balea borotvagéleket, mert olcsók és jók, ez sem volt kivétel. Nem irritál, a célnak abszolút megfelel.