Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Dm

Balea Peeling Gel Mit Jasminblüten-Duft

Hozzáadva 2021.02.08.by

arminacska

A Balea arcradír gél megtisztítja és finomítja az arcbőrt. A bambusz arcradír szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket és serkentik a bőr vérkeringését. Ragyogóan friss és sima arcbőr.

2018.12.23. 01:44

Rózsaszín géles állagú termék, amelyben az átlagostól jóval apróbb radírozó szemcsék voltak. Az apró szemcsék miatt igen kíméletesen, de nem túl intenzíven radírozott. Gyakori használatra is megfelelő volt. Szerettem az illatát.

2018.07.23. 09:07

Nem kell tőle csodát várni, radíroz. Teszi a dolgát de volt ennél jobb arcradírom is.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.13. 10:48 - 2017.11.13. 10:48

Nem csodaszer, mert akkora szemcsék nincsenek benne.Heti 2-szer igyekszem használni a heti bőrradírozás mellett, ill. ha ez utóbbit elfelejtem.Az illatát imádom (emiatt kap a +1*-ot), mindenképpen újravevős).(Olyan mértékben, hogy most vettem elő a fürdőpolcról a tartalékot, mert az első tubus kifogyott, és muszáj, hogy legyen otthon, annyira szeretem az illatát - ahogy egy korábbi véleményíró írta, jókedvre derít, szeretem ha így indul a napom. - Remélem, lehet még kapni...)

2016.07.18. 20:55

Imádom az illatát ennek a radírnak, de akár napi szinten is lehetne használni, mert nem túl sok és nem igazán durva szemcséi vannak. Csodát nem várok tőle, de az illata legalább jókedvre derít. Limitált kiadású.

2016.06.03. 16:13

Imádom! Néhány hete használom, de szemmel látható, érezhető, tapintható a különbség. Külön tetszik, hogy nincs benne túl sok radírozó szemcse, sokkal kíméletesebb a bőrhöz mint a többi arcradír. Ez azt jelenti, hogy használhatom akár minden nap, mert nem sérti meg a bőrt, és nem egy héten egyszer kell egy durva arcradírral végigmennem az arcomon hogy megszabaduljak az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől, hanem a mindennapi használat során egy kíméletes termékkel folyamatosan tisztán és frissen tudom tartani az arcbőröm. Az illata csodálatos, és a használata után még sokáig érezhető a bőrön, valamit rendkívül olcsó, megéri az árát! Én reggelente felkelés után ezzel kezdem a napi arctisztító rutinomat, eltávolítja az éjszaka folyamán a pórusokba ivódott zsírokat, egy hideg arcmosással kombinálva pedig csodálatos frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Csak ajánlani tudom!

2016.03.06. 09:05

Alig radíroz, én is úgy érzem, mintha műanyag gömböcskék lennének egy arclemosóban. Sima arclemosónak mondanám inkább. Az illata sem jön be annyira.