Samponok

3.2
Hozzáadva 2014.03.17.by

evolet

2015.07.09. 05:46

Hát van jobb sampon is. Egynek elmegy.

2015.05.28. 10:40

fesztivál volt, tiszta por, sör, kitudjami a hajam, muszáj volt sos venni valamit, hogy legalább valamennyire rendbe szedjem a sérómat. hááááát háát.. nem rossz, de nem is jó, leginkább az átlagos kifejezéssel jellemezhető e termék. olcsó, az illata kellemes, ahogy az állaga is, de baromira gubancolja az egyébként is rakoncátlan tincseimet. dúsító hatást nem érzékeltem, bár tükör nem nagyon akadt a feszten. köszönöm, többet nem kérek.

2014.08.18. 13:40

Én nagyon szeretem. Abszolút bevált. A saját balzsamjával és hajpakolással hideg levegőn szárítva zseniális. Az illata három napig is megmarad. Imádom!

2013.10.27. 08:48

szerintem nem olyan rossz ez mint ahogy a pontozásokat nézem. az illata nagyon tetszik..tényleg dűsít de balzsam nélkül ki nem tudnám fésülni a hajam. jó mondjuk balzsamot amúgy is használnék úgyhogy ez miatt nem vonok le. az viszont nagyon jó hogy nem zsírosodik a hajam. szerintem azért teszi a dolgát, ha nem is 100%osan.

2013.08.29. 12:35

Tiszta lett a hajam, de az illata sem tetszett és nem lett tőle dús a hajam :S Többet nem veszek ilyet.

2013.05.21. 11:52

A krémmániás véleményeken fellelkesedve vásároltam meg ezt a sampont és a hozzá való balzsamot. Hát eléggé félretrafáltam.Egy hétig hiper-szuper volt, már az egekig magasztaltam, de utána jött a fekete leves. Elkezdett hihetetlen gyorsan zsírosodni és korpásodni a hajam. Este megmostam reggelre olyan volt a hajam, mintha 4 napja lett volna mosva. Most kézmosónak használom.