Hajápolók

Balea Professional Pures Volumen Spray Conditioner

3.7
Hozzáadva 2022.02.11.by

siss

Nem kiöblítendő, volumennövelő kondicionáló spray phytokeratinnal. Szilikonmentes, vegán termék.

2019.04.12. 18:27

Zsírosít, pfujj...

2018.03.20. 12:59

Akciósan vettem, csak, hogy vegyek magamnak valamit, ha már benéztem a DM-be. 🙄😁 Szerintem semmire sem jó, én imádom az illatát, de tényleg hamar elillan. Vegán és szilikonmentes, ennyi, ami jó.

2017.12.15. 17:21

Balea hajápolási termékekben nálam egyik sem volt sikeres, ez a termék sem. Az illata büdös, de szerencsére hamar elillan.Nem lett se dúsabb, se kondícionáltabb a hajam, illv. nem rontott az állapotán sem, nem nehezítette el, nem gubancolta. Számomra a semleges kategória.

2017.12.06. 11:10

kifuttatják, 300 forintért vettem, de szerintem még fogok ebből szerezni. még nem használom sok ideje, de eddig tetszik, egész jól ápolja a hajam. nekem nagyon fontos a szilikonmentesség, szóval emiatt is pluszpont, a kislányoknak való dm-es kifésülősprayen kívül nem igazán találtam még szilikonmentes balzsamsprayt.

Utoljára szerkesztve: 2017.06.14. 06:31 - 2017.06.14. 06:30

Megszeretten ezeket a balzsam sprayket . Szep puha es kifesulheto lesz a hajam es nem zsirosit . A kek tarsat jobban kedveltem de ezis teszi a dolgat. Az illata furi de ujra vennem 😊

2017.02.23. 13:44

Hát hogy is mondjam, én nem tudom mi ez a termék. Szimpi volt a kiszerelés, az egész márkát szeretem, és úgy voltam vele, jól jön egy kis extra hidratálás, kényeztetés a derékig érő hajamnak, szóval ugrott is a kosárba. A fésülést nem hogy nem teszi könnyebbé, de nekem kifejezetten nehezebb utána, pedig nem gubancolódik a hajam egykönnyen. Ezt abból a szempontból nem bánom, hogy így kevésbé "csúsznak" egymáson a hajszálaim, tehát nehezebben lapul le, könnyebbe tartja a formáját, tartását. Nem tudom hogy újravenném-e, kényeztetős esték kiegészítője, még meglátjuk mi lesz. Hány pontot adjak így? Legyen öt, mert egyelőre élvezem.