typical
A Balea Professional sampon keratinnal és agyaggal gazdagított ápoló formulája gyengéden, mégis alaposan távolítja el a felesleges faggyút a fejbőrről, és szabályozza az újrazsírosodás folyamatát, ugyanakkor ápolja a száraz hajvégeket. Kiegyensúlyozott ápoló formulája bársonyos tapintású, ragyogó és életteli hajat eredményez, egészen a hajvégekig.
Nem tartalmaz szilikont. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
2021.10.10. 14:00
Igaza van a fodrászomnak, ez a termék felér egy csúcsminőségű professzionális samponnal, be is tárazott belőle, nehogy megszűnjön! Nekem tökéletesen bevált, hihetetlenük puha és kezelhető tőle a hajam, szárításnál ez az egyetlen, aminél nem száll és szöszösödik a hajam.Olyan a tapintása, mint tini koromban, pedig festetnem kell.. Nekem csillagos ötös!
2021.09.03. 07:11
Borzasztó!!! Már a hajszárításnál éreztem, hogy zsírosabb, mint volt!
2021.06.22. 19:19
Csatlakozom az előttem lévőkhöz, nekem is összetapadt tőle a hajam. Szívem szerint másnap már mostam volna meg újra.
2021.01.20. 19:28
Összetapad tőle a hajam, nincs friss érzés egyáltalán és egy napot sem bírt ki ezzel a hajam. Egyből elkezdett zsírosodni. Szörnyű. :(
2020.11.23. 20:20
Pozitív vélemények alapján vettem. Jól habzik, nem kellett sok belőle. Hajmosás után már éreztem egy fura állagot. Az illata nem volt számottevő. Nagyon nehezen tudtam kibontani, kb egy széna boglya lett. Nehezen száradt meg. Másnap jó állaga lett a hajamnak, de a vége rendesen el volt szárad a. A hajam 2 nap múlva elkezdett zsirosodni tőle. Nem vált be nekem, nem veszem többet és nem is használom el.
2020.08.26. 09:00
Tetszett az illata, ár-érték arányban jó kis sampon. Csodát nem tett, de nem is vártam el tőle, hogy több napig makulátlan hajam legyen tőle.