Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
pirosalma123
Limitált kiadás
Galaktikus arcápolás:varázsolja ragyogová bőrét ezzel a csodásan csillogó arcmaszkkal. Az algakivonatot tartalmazó különleges formula eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a lerakodott faggyút a bőrről. A pórusok mélyén tisztít .
Vegán
2020.03.02. 16:40
Picit csípett amikor fölvittem és nehezen száradt meg.Sajnos ebben is csalódnom kellett,mert hiába szép a színe és jó az illata, ha ennyi összesen amit tud. Kiszárította a bőröm és nehezen tudtam csak leszedni. Inkább zsíros bőrre ajánlom az alkalmazását.
2020.02.24. 08:20
Ez is csipett egy picit, de meesze nem annyira mint a másik. Le lehetett húzni, de nem igazán vettem észre változást
2020.01.06. 21:22
Jól tisztít, az érzékeny bőrömre is megfelelő volt, és felrakva nagyon vicces is ráadásul :D
2019.11.25. 07:40
nagyon szuper felkenve és nagyon jól tisztít, nagyon puha tőle a bőröm, biztosan újra fogom venni
2019.11.10. 22:10
Imádom. Szuper tiszta érzés utána. A bőröm tisztább és selymesebb lett. Eddig ez a kedvenc Balea-s arcmaszkom. Tuti, hogy újra fogom venni, főleg, hogy ilyen olcsó.