Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
siss
Cseresznye illattal.Hidratáló hatású aloe verával,vitaminokkal és cseresznye kivonattal.UV-szűrővel.Nappali és éjszakai használatra is.
2017.11.09. 08:53
Jó kis nappali krém, bár nekem kicsit sok volt az illata és ha meleg volt nagyon "aláizzadt" az arcom.
2016.09.24. 07:39
Kiváló termék! Nem tudom, hogy előtte milyen illata volt, mint ahogy sokan írjátok, de nekem ngyon kellemes kis műcseresznye illata van. Egyáltalán nem émelyítő. Nyáron esti arckrémnek, a mindennapokon pedig alapozó alá használom. Nagyon jól végzi a dolgát, hidratál, firss érzést nyújt, és valóban nagyon kevés is elég belőle!
2016.06.10. 19:23
Nappali krémnek használom, szérum után. Kellemes állag, könnyen kenhető, kevés elég belőle, gyorsan beszívódik. Enyhe illata van, tényleg rágógumira emlékeztet, de nem rossz és úgysem marad meg a bőrön. Egész jó összetevői vannak. Praktikus a tubusos kiszerelés is. Újabb jó kis Balea termék.
2016.06.08. 07:04
én is ilyen kis alapkrémnek vettem, nagyon bevált! könnyű, kevés kell belőle, jó az illata, nem zsírosít, eltűntek a száraz hámló foltok az arcomról! éjszakára és nappalra is jó. nagyon megérte!
2016.06.07. 21:49
Nagyon könnyen kenhető, lágy krém, ezért kifejezetten keveset kell belőle használni. Felkenés után nekem egy 5-10 percig ragad az arcom, de utána nincs probléma vele. Nem irritál, nem zsírosít, kellemes tapintású lesz a bőr. Az illata olyan kis kedves, nem hivalkodó, gyorsan halványul.
2016.05.30. 18:37
SOS szükségem volt egy alap hidratálóra és úgy gondoltam, hogy 400 forintos akciós áron nem nyúlhatok mellé egy olyan krémmel, ami érzékeny bőrre készült...hát tévedtem! Ez egy hulladék! Nem elég, hogy nem szívódik be de CSÍPTE az amúgy nem érzékeny bőrömet! Kukában végezte
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.