Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Dm

Balea Tisztító Maszk Cinkkel (régi)

4.1
Hozzáadva 2017.07.19.by

wishes

2 x 8 ml

A cinket tartalmazó arctisztító maszk hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és mattítja a bőrt. Az ásványi anyagokban gazdag fehér timföld felszívja a felesleges zsírt. A cink csökkenti a bőrirritációt, megnyugtatja a bőrt. A tejfehérje és a hialuronsav gondoskodnak a megfelelő hidratáltságról. Pórusfinomító hatású.

2018.07.19. 09:06

Kellemes érzetet hagy maga után. Könnyű -krémes formulája nekem tetszik. A hidratálás ez után is fontos.

2017.05.07. 15:25

Egyik kedvenc maszkom. Könnyen kenhető és könnyen le is mosható. Maszk alatt nincs semmilyen húzó vagy feszülő érzésem. Nagyon jól végzi a dolgát, amit ígérnek róla be is tartja. Nagy kár hogy nagyobb kiszerelésben nem kapható mivel ez a tasakos megoldás nem a legjobb számomra.

2017.01.21. 16:16

működött, szépen tisztította az arcom, de utána muszáj erősen hidratálni, mert kicsit túl jól tisztít

2014.12.15. 12:20

Nem rossz, csodásan puhává és mattá teszi a bőrömet, pár óra erejéig. A pórusokat tényleg összehúzza, de ennyi, semmi különös. Persze nem vártam hogy megszünteti a bőrproblémáimat ez a 200Ft-os, 2 alkalomra elegendő maszk, és egy kevésbé problémás bőrre valószínűleg bőségesen elég havonta két ilyen tasak. Ettől függetlenül jó érzés használni, néha valószínűleg veszek majd, amikor a bőröm úgy dönt hogy átmenetileg nem okoz annyi problémát:)

2014.12.04. 15:17

Amikor először használtam, semmi különöset nem tapasztaltam, ráadásul furcsa volt a hígabb állaga, úgyhogy félre is tettem hosszabb időre. Most valamiért újra elővettem, kipróbáltam, és most már sokkal jobban tetszik! Használata után puha lesz a bőröm (nem száraz!), összehúzza a pórusokat, mattít, úgyhogy tényleg minden igaz, amit ígér, és amit mások már előttem elmondtak róla. :) Csak azt sajnálom, hogy nem lehet nagyobb kiszerelésben, tubusban kapni, mert ez a tasakos megoldás nekem egy kicsit macerás.

2014.11.26. 19:37

Ma próbáltam először, az itt olvasottak ösztönöztek a kipróbálására. Tényleg mattít, egységessé és puhává varázsolja a bőrt,a pórusokat pedig szépen összehúzza!Nagyon megéri az árát, biztosan újra veszem! :)