Tusfürdők

Balea Tusfürdő Málna és Rózsa

3.6
Hozzáadva 2021.11.25.by

Nicu

Málna és rózsa illatú krémes tusfürdő.

2020.06.02. 18:19

A mopszos csomagolása elcsábított, de nem igazán vált be. Az illata egyáltalán nem tetszik, de szerencsére a bőrömet nem szárította ki.

2020.06.01. 18:50

Az első 1-2 fürdés után majdnem kidobtam annyira durván szúrta az orrom valami illat benne...nem tudom megmondani, hogy mi az de nagyon fura. Végülis megszoktam és jelen esetben szerencsére nem tartós rólam kb rögtön elillan az illata. Már csak az alján van egy kicsi, elhasználom de nem veszem újra.

2020.05.24. 14:10

Rózsaszín, kutyás, cuki csomagolás. :D Az illata nekem kicsit furcsa, nem igazán a rózsára emlékeztet, de ezt leszámítva nem rossz tusi.

2020.04.20. 06:53

Aranyos a csomagolása, amiatt vettem meg. A bőrömet kicsit szárította emiatt nem tudok neki max csillagot. Az illata kellemes és jól habzik tusolás közben.

2020.04.19. 17:25

Sajnos a borom erzekenysege miatt nem tudok Balea tusfurdoket hasznalni ( kiveve az olajos verzioit) de nagyon szeretem az illatukat igy folyekony szappannak hasznalom el oket. Az aruk kedvezo es kiados is. Mivel kifejezetten rozsa illatra palyaztam hat ez a kis cuki jott velem. LUSH ROSE JAM rajongoknak figyelem! Aki imadja a marka illatat, tusfurdojet de dragalja ( nem csodalom) annak ez a kis Mopszos figuras flakonba rejtett gyonyoru illat most nagy ajandek lehet :)

2020.03.26. 20:30

Szintén a cuki kutyusos csomagolás fogott meg. Érdekes hogy sokaknak nem tetszik az illata, nekem kifejezetten bejön, a páromnak is tetszik. Édes epres-rózsás. Olyan gyerektusfürdő hatású, úgy ahogy van. Még elgondolkoztam rajta hogy lehet, hogy az is. Az állaga, habzása nem rossz, de van ennél jobb Balea tusfürdő is, ezért kap csak 4*ot. Egyébként nagyon szeretem a Balea tusfürdőket, nagyon jó ár-érték arányú mind, sokszor a drágább tusfürdőket is verik.