Evica
Tisztító hatású növényi olajokat és tonizáló, frissítő növényi kivonatokat tartalmazó készítmény, mely segít kíméletesen és hatékonyan eltávolítani a mindennapi szennyeződéseket az arcbőrről.
Használati javaslat: nedves vattával kellő mennyiségű Arctisztító gélkrémet oszlassunk el az arcon, majd néhány perc elteltével finom mozdulatokkal távolítsuk el a készítményeket a bőrről. Használata után célszerű tonizálni a bőrt.
Paraben-, ásványi olaj- és illatmentes készítmény
2020.05.29. 16:07
Én a kozmetikusomtól kaptam ajándékba. Nagyon szerettem és szeretem, csak most kevésbé használom, mert áttértem más termékekre. Vékony rétegbe vittem fel, hagytam 1-2 percet majd langyos vízzel mostam le. Mindig kellemes érzést hagyott maga után.
2016.01.20. 05:21
Szép összetevők, praktikus a pumpás kiszerelés, épp egy pumpálásnyi elég az arcra, szerintem sokáig ki fog tartani. A krém közepesen folyós, jól eloszlatható, illata (szaga) nekem kicsit büdi, de elviselhető, mivel tudom, hogy a természetes összetevőket érzem ki belőle, semmi hozzáadott parfüm. Sajnos a szemsmink lemosására nem alkalmas, eléggé csípi a szememet. Felkenés után egyébként kicsit bizsereg az arcom tőle, különösen száj környékén, ez számomra nem túl kellemes érzés, több mint 1 hónapja használom és nem szűnt meg a bizsergés, tehát ez már maradni is fog. A szennyeződést és a sminket szépen leszedi, sokkal piszkosabb lesz utána a vatta, mint amikor csak micellás vízzel tisztítom le az arcomat, ebből arra következtetek, hogy hatékonyabban tisztít (vagy hogy a micellás vizek nem sokat érnek :-)).
2015.09.09. 19:40
Kedvenc Balzsamos arctisztítóm :) Nagyon szépen eltávolítja a mindennapi sminket és szennyeződéseket. Nem szárít, nem zsírosít. Zuhanyzás alatt a bőrömön hagyom, és ha végeztem, egy vattakorong segítségével távolítom el.