Glória Kedves
Szemkörnyék ápoló krém
Nyugtató, mélyhidratáló hatóanyagokban gazdag, illatmentes készítmény
Utoljára szerkesztve: 2019.03.23. 06:15 - 2019.03.23. 06:14
Sziasztok,Másodszor vásároltam újra a terméket. Megtanultam használni... :) Nekem úgy vált be,hogy reggeli arctisztítási rutin után felkenem szemkörnyékre pár másodpercig hagyom száradni,majd óvatosan bemasszírozom,így biztosan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után. Érezhetően és láthatóan "kordában tartja" a kis szarkalábakat :)Korábban csak felkentem és hagytam magától beszívódni,de az sajnos nem segített,mert száradást követően filmréteg maradt utána amit sehogy sem tudtam rendbe tenni.Szóval 5csillag mert: cruelty free, hatékony ránctalanító,hazai termék :)