Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
bambuszka
2024.11.03. 22:35
Régebben ritkán maszkoztam, ugyanis nem találtam olyat, ami megfelelt volna a bőröm igényeinek és látható hatással lett volna a bőröm állapotára, amíg nem találkoztam ezzel a maszkkal. Bevallom, impulzusvásárlás volt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, sőt. Elsőre kicsit vicces volt használni, ugyanis az állaga kicsit a tejbegrízre emlékeztet a benne található hámlasztó szemcsék miatt, de ezen túllendülve elkezdtem rendszeresen használni, főleg a bőrpuhító hatása miatt. Miután lemosom, mindig puha és ruganyos érzetű a bőröm, a kaolin tartalma ellenére is, érezhető, hogy rendesen telepakolták ápoló összetevőkkel. Tényleg segít a faggyúmennyiség szabályozásában, ennek ellenére a bőrömnek továbbra is megmarad az egészséges (egyáltalán nem zsíros) ragyogása, amit már a koreai kozmetikumoktól megszokhattam. Tetszik, hogy több lépést le lehet vele tudni (maszk, hámlasztás, hidratálás egyben), de ha szeretném, akkor finoman leöblítve a hámlasztást kihagyhatom belőle. Valamelyest segít a gyulladt pattanásokkal is, bár nekem személy szerint ebben a szalicilsavas termékek hatásosabbak. Az egyetlen szempont, ami miatt levonnék fél csillagot, az a szemcsék méretének és alakjának változatossága, amivel kicsit érdekes érzés hámlasztani, de abszolút nem lehetetlen. Feltétlenül szükséges darab a rutinban? Alapvetően nem, de ha azt érzed, hogy már csak egy kis plusz hiányzik a tökéletes rutinhoz, és ez megfelel az elképzeléseidnek, akkor mindenképpen tudom ajánlani!