Sminkek szájra

bebe Young Care Ápoló Ajakfény

3.7
Hozzáadva 2012.12.08.by

wishes

Csillogóvá varázsolja az ajkakat, és természetesen szép, rózsás árnyalatot kölcsönöz azoknak. A speciális ápoló formula hidratálja, E vitaminnal, illipevajjal kényezteti az ajkakat, így azok ragyogóan szépek lesznek anélkül, hogy ragadnának.

Kiszerelés: 10 ml

2018.12.27. 19:04

te jó ég, de utáltam ezt tinikoromban, de persze akkor kenegettem, mert a hullaszínű csillogó szájnál nem volt menőbb dolog... ragacsos, büdös, tipikusan 2000-es évekbeli ronda, sápadt színű rettenet csillámokkal. ja és orrba-szájba folyt a kupakon keresztül is.

2015.11.22. 12:33

Micsoda tinédzser kori kincseket talál az ember, ha egy kicsit jobban bogarászik itt a Krémmánián. :)) Állandóan lapult egy a kabátzsebben gimis koromban és kentem, ha kellett ha nem. :D Csillogott, mint a csiga és folyt is, de a kiszáradástól nagyon jól védett. Csak a gömb alakú fej nem volt túl praktikus. Az akkori énemmel osztályozom, így 5 csillagot kap. :)

2012.11.18. 17:08

húúú, régen nekem is volt ilyenem, még 10 éve Ausztriában vettük. nem tartott sokáig a kapcsolatunk, valszeg nem volt az igazi... csak a csomagolás miatt 2 csilli

2012.10.21. 11:49

Régen vettem egyet a rossmannban, pár száz ft-ra volt leárazva. szép színe és fénye van, jó az illata, de kicsit ragad és nem valami tartós, ráadásul nagyon folyós. ecsetes változatban jobban el tudnám képzelni.

2012.09.22. 11:48

Ma találtam meg, Anyukám sminkes fiókjában, és persze, hogy kipróbáltam. Még nem romlott meg, pedig már nagyon régi. Szép színe van, tartós, és puhítja a számat. Nem hittem, hogy lesz még valaha olyan jó szájfényem, mint az Oriflame Very Me Mood gyümölcsös ajakfénye. De, TÉVEDTEM! Remélem, hogy kapható lesz még, ha ez elfogy. Szeretem. :) <3

2012.08.10. 10:04

Szeretem a csillogása miatt. Túlságosoan folyós mondjuk... Folyik össze-vissza.