ercsa21
Normál és száraz bőrre.
2018.03.08. 14:10
Most télen ez: "halottnak a csók". Nyárra talán jó lesz, de most, hogy bekenem vele magam, egy óra múlva újra viszket a bőröm. Másik után kell nézzek, mert ez kevés. Könnyű állagú, hamar beszívódó krém. Számomra túl illatos, kevesebb is elég lett volna bele.
2015.11.28. 14:55
Úgyszintén Ausztriában vásároltam és örök kedvenc márkáim közé tartozik. Kellemes az illata,és bársonyos,puhává varázsolta a bőrőm. A golyós deoját rendszeresen használom,finom,púderes illata van,nem irritál. Szuper!
2013.03.04. 19:11
Imádom!! Magyarországon konkrétan még nem találkoztam vele (sajnos), de Ausztriában vettem 2 tégellyel! Sok van benne, kevés kell belőle eláll sokáig, nagyon kellemes az illata és puha lett a bőröm tőle. Totálisan meg vagyok vele elégedve! :)