Sminkek arcra

Becca Under Eye Brightening Setting Powder

Hozzáadva 2018.03.26.by

Bog

2,7 g

Súlytalan, extra finom szem alatti 'illuminating' púder. Segít láthatatlanná tenni az apró ráncokat, sötét karikákat. Frissíti a szem körüli területet. Fixálja a korrektort, mely ezáltal nem fog beleülni az apró ráncokba, egész nap tart.

$25-tól

2021.02.02. 11:22

Nagyon szép összhatást eredményez ez a púder, tényleg kinyitja a szemet. Ízléses, jól mutat a végeredmény. Felváltva használom a Pat Mcgrath blurring powder-rel, ami inkább természetes-matt finish, míg a Becca világosít, kiemel, kihangsúlyoz. Fixálás tekintetében 101-es.

2020.07.29. 13:15

Azt gondoltam, ez a púder lesz a megváltás... Na hát nem. Igazából nem tudom, miért csodálkozom, hiszen a korrektor társával is így jártam - vágytam rá, beleképzeltem a világmegváltót, megvettem, csalódtam. Aztán kiderült, hogy jó cucc, csak nem úgy, mint vártam. Ezzel a púderrel is ez történt: azt gondoltam, majd ha együtt használom a korrektorral, a szemem alatti rész, mint a hold fog világítani, de véletlenül sem lilán, unalmasan, hétköznapin. Ehhez képest unalmas, bár nem lila, de nem is világít. Én így csinálom: egy vékony folyékony korrektor réteget kenek az öröklött és reggelre kivirult táskáimra. Erre kerül egy vékony réteg becca under eye korrektor, ami szépen visszaveri a fényt, ezáltal optikailag sokat segít, hogy világosabbnak tűnjön. Végül a Becca under eye púderrel fixálom, ami visszafogja az alatta levő réteg fényét, helyén tartja egész nap. Összességében világosabbnak tűnik a szemem alatti bőr. Jobb, mint bármely más, sima púder volt eddig, bár arcra csak mattot használok. Ez nem is fényes, és nem is kifejezetten matt, bár inkább ez utóbbihoz közelít. Nagyon apró, finom szemcséjű. A doboza jól kezelhető, bár én a porpúderekkel szenvedek, de mivel úgyis csak otthon sminkelek, elpepecselgetek vele.

2018.04.09. 09:14

Sose gondoltam volna, hogy egy púder ennyit számít a sminkben! Amióta ezt a használom a korrektor a szemem alatt sose csúszik el! Hihetetlen! Teszteltem minden féle korrektorral, és mindegyik a helyén marad nap végéig! Igazi life changing termék! Marad a rutinomban biztosan!