Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Timibaba27
Karakter: Fás-aromás
Illatösszetevők: Dália, kasmírfa, rózsaszín grapefruit, bőr, mahagónifa, pézsma, pacsuli, szecsuáni bors, rozmaring
2018.11.29. 22:06
Párom hajlamos úgy használni a parfümöt mint a dezodort, ezért amikor egy 20 ezer forintos parfümmel csinálja ezt az elég bosszantó, mert nagyon hamar elfogy. Ezért szétéztem az olcsóbbak között, és a Beckham parfümök közül találtam 3 nagyon jó illatot (Blue, Classic, Homme) ami mindkettőnknek tetszik. Ez az egyik, gyakran veszem a dezodor változatát.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.03. 19:48 - 2016.06.26. 14:44
Párom magának vette Glamour-napokon, akkor nem voltam elragadtatva, de nem is volt rossz, ha neki tetszik, vegye meg. Először nem jöttem rá, de teljesen a rozmaringot éreztem ki belőle, azonnal. Önmagában nem a kedvenc férfi illatom, de Őrajta imádom. :) Ps. így utólag hülyeségnek tűnik, amit írtam, meg az 5 csillag :D Nem azért imádom az illatot a páromon, mert őt is imádom :D nyilván, mint minden más parfüm valahogy átalakul a bőrén, a kémiájától, meg tudomisén, és úgy tényleg csodás illat a végeredmény :)Update: Mióta elfogyott, és mást használ helyette, azóta rendesen hiányzik. Ha nem lenne 2-3 parfümje, amiket próbál elhasználni, megvenném neki a saját hasznomra. :D
2016.03.08. 02:11
Fekete bőrdzseki, motor, sötét fellegek, benzin, eső utáni betondzsungel, titokzatosság, magabiztosság, nem beszél sokat, nem hívja fel magára a figyelmet, mégis mindenki érzi a jelenlétét. Fantasztikusan vagány illat fiatalabb férfiaknak.
Utoljára szerkesztve: 2016.06.26. 13:25 - 2015.10.02. 08:30
Elég markáns illat nem való szerintem fiatal gyerekeknek..
2012.10.18. 19:57
Isteni illat!Ajándékba vettem páromnak és nagyon eltaláltam,mert ez a kedvence azóta is.Tartós és szexi.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.