Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Ampulla kúra érett, igénybevett bőrre
Magas koncentrációjú kezelés a hatékony feszesítő hatásért. Rendszeresen alkalmazva a bőr észrevehetően egyenletesebb, rugalmasabb lesz. A Geranylgeranone ellensúlyozza az öregedés jeleit, fokozza a hidratáltságot. Erősíti a bőr védekező képességét valamint fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Csökkenti a bőr kipirosodását. Az E Vitamin megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől. A hialuron sav hidratálja a bőr felső rétegeit, bent tartja a nedvességet és erősíti a bőrt. Mandula és szőlőmag olajból nyert értékes lipidek intenzíven kényeztetik a bőrt és megvédik a dehidratáltságtól. A Glicerin megköti a nedvességet a bőrben. Nyugtatja az irritált bőrt, támogatja a regenerálódási folyamatokat és hidratál.
2021.02.19. 06:28
Sajnos már nem árulják.Minden típusát, még a napozás utánit s az adventi kalendáriumokat is beszereztem.Akciós áron az Estée Lauder Advanced Night Repairt váltottam ki vele, kb ötödannyiért.Évszakváltáskor kúraszerűn alkalmazva csodát tett, mellette hónapokig használható volt jobb minőségű hidratálókrém szérum nélkül.
2018.03.09. 08:10
Meglepően bársonyos, ragyogó és rózsás lett tőle a bőröm. Bár a mandulaolaj miatt olajos maradt a felülete, nem szívta fel (ultrahangos készülékkel használtam). A maradék olajat letöröltem. Az olaj ellenére miteszereket nem okozott.