IzabellaRita
Alkalmazható hajon és bőrön egyaránt, valódi aloe verával, kamillával és levendulával, mely gyengéden ápolja a baba bőrét. Enyhén illatosított a narancs, levendula, grapefruit, citrom és muskátli olaj megnyugtató aromájával készült. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkkel.
Kiszerelés: 250 ml
2015.06.12. 07:38
Kipróbáltam már pár babafürdetőt, de egyiket sem találtam igazán ilyen jónak. Ennek csodálatos az illata és a kisfiaim bőre is mindig nagyon bársonyos a használata után. Fülig ér a szájuk és a tapsikolnak, úgyhogy gondolom nekik is jó érzés benne fürödni.