Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

2.7
Hozzáadva 2019.09.25.by

HCHB11Cl11

66 g

Hidrogél szemtapasz a Benton Ultimate csiga-méh szérum tápláló összetevőivel. Élénkítő megoldás a ragyogó szemkörnyékért. A magas koncentrátumú prémium esszenciával teli hidrogél tapasz a bőr melegére olvadni kezd. Ahogy a bőr egyre több esszenciát felvesz, úgy válik a gél réteg is egyre vékonyabbá

Többfunkciós szemtapasz:

• Világosító- Ránctalanító: segít vitalizálni a fakó bőrt
  • Hidratáló- tápláló: szorosan a bőrhöz illeszkedik, mélyen táplál és hidratál
  • Bőrvédő: Növényi kivonatai védik, hűsítik és nyugtatják a bőrt
  • Környezetbarát: a természetes eredetű összetevőkből készült rugalmas szemtapaszok jól tapadnak a bőrhöz, ám meleg vízben teljesen feloldhatóak.

A megfáradt szemkörnyéket koncentrált természetes eredetű összetevőkkel!

• Galactomyces/ Csiganyál szűrlet: táplál, feszesít, bőrvédő
  • Méhméreg: bőrproblémák csökkentése, bőrvédő
  • Teafa-levél és tengeri alga-kivonatok: bőrnyugtató, hűsítő, olaj-víz háztartás egyensúlyában segít
  • Arany, gyémántpor, gyöngypor, faszén-por: feszesít, tisztít és vitalizál
  • Niacinamid, Adenosine: rugalmassá és egyenletessé teszik a bőrt.
$22-tól

2022.04.11. 05:12

8000 Ft, és konkrétan semmit nem csinál, wellness élmény oké, de még csak nem is hirdatal.

2021.05.25. 17:55

Sok szemkörnyék ápolót próbáltam már és ez alig ad extra hidratáltságot. Mintha egy olcsó összetevős snassz drogériai gélt használnék.Nekem reggel sminkelés előtti hidratálásnak már az első alkalom után kiderült ,hogy nem alkalmas , mert korrektor alatt elkezdett peregni...így ment esti rutinba,hogy legalább elhasználódjon.Lehet, hogy csak én kaptam hibás dobozt, de az is gagyi. A tetejét nem lehet vagy percekig kell erőszakolni ,hogy rátudjam tekerni rendesen és résmentesen visszazárni.Ennyi összegért számomra ezekkel a tapasztalatokkal pénz kidobás volt.Az organikus összetevő lista miatt kapja a 2 csillagot.

2021.05.15. 12:53

Csodát nem szabad várni tőle, viszont a reggeli rutin kiváló része lehet, ha ápolt szemkörnyékkel szeretnénk elindulni, mert azért szebbé teszi a bőrt. Én például nem tudok szemkörnyék ápoló készítményre sminkelni, ezt a problémát ez a tapasz megoldja. Nem találtam még ennyire szép összetevős tapaszt, mindegyikben van parfüm (hihetetlen), és ráadásként még peptidet is tartalmaz. Más ilyen termékhez képest ez kevésbé csúszkál. Újrarendelős.