Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Bielenda Professional Age Therapy Rádiófrekvenciás Szérum

1 vélemény
Hozzáadva 2016.04.08.by

csaktom

A rádiófrekvenciás kezelések a kollagén termelést stimulálják. A szérum a rádiófrekvenciás sebészethez hasonló hatású. Az intelligens, gondosan válogatott hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe és hosszantartó hatást biztosítanak. A szérum stimulálja a kollagén termelést, helyreállítja a bőr feszességét és rugalmasságát, fiatalos szerkezetétm javítja az arckontúrt. Csökkenti az arcon lévő és a szem körül ráncokat, optimálisan regenerálja és hidratálja a bőrt.

• Cyclopeptide 5: Egyedülálló, új generációs ciklikus peptid, mely intelligensen reprodukálja a bőr természetes regeneráló folyamatait és felgyorsítja a ciklus élettartamát. Segíti a sejtek közötti információ-átadást, folyamatosan jeleket küld a sejteknek, hogy kezdjék meg a kollagén termelését.
  • Intelligens retinol kapszulák: Olyan egyedülálló rendszert hoznak létre, amely irányítja a hatóanyagok bőrbe juttatását. A hatóanyagok fokozatos adagolása  nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A kapszulák vékony filmréteget képeznek a bőrön, így megakadályozzák a nedveségvesztést nem engedik megereszkedni a bőrt. A ráncok csökkennek, az arcbőr ragyogó lesz.

2019.07.24. 20:51

Kíváncsiságból vettem meg. Egészen érdekes, rózsaszínes textúrájú, gyorsan beszívódik, semleges az illata. Egy negatív dolgot tapasztaltam: imitt-amott csillámot hagy maga után. Ezért inkább estére használom. Valóban javítja az arckontúrt, simítja a bőrt.Nem bántam meg a vásárlást.