Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
csaktom
A rádiófrekvenciás kezelések a kollagén termelést stimulálják. A szérum a rádiófrekvenciás sebészethez hasonló hatású. Az intelligens, gondosan válogatott hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe és hosszantartó hatást biztosítanak. A szérum stimulálja a kollagén termelést, helyreállítja a bőr feszességét és rugalmasságát, fiatalos szerkezetétm javítja az arckontúrt. Csökkenti az arcon lévő és a szem körül ráncokat, optimálisan regenerálja és hidratálja a bőrt.
2019.07.24. 20:51
Kíváncsiságból vettem meg. Egészen érdekes, rózsaszínes textúrájú, gyorsan beszívódik, semleges az illata. Egy negatív dolgot tapasztaltam: imitt-amott csillámot hagy maga után. Ezért inkább estére használom. Valóban javítja az arckontúrt, simítja a bőrt.Nem bántam meg a vásárlást.