Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Bioderma Photoderm Sensitive SPF 50+/UVA 40

4.1
Hozzáadva 2019.08.27.by

hevgida

Speciális fényvédő készítmény extrém fényérzékenység esetére a legmagasabb SPF/UVA védelmi kombinációval. Alkalmazható folyamatos fényérzékenység, akár daganatos elváltozások esetében, transzplantációnál, műtéti hegekre.

A Photoderm az első biológiailag aktív sejtszintű fényvédelmet biztosító termékcsalád, amely kettős védelmet biztosít az alkalmazott széles spektrumú (UVA és UVB szűrők), valamint a Cellular BIOprotection® technológia segítségével. Víz- és izzadásálló, rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatású készítmények.

2018.08.25. 16:24

Ezt idén vettem először, Tindigo nagyon ajánlotta. Amikor hegeim vannak (és szinte mindig vannak), oda ezt kenem; illetve amikor már annyira meleg van, hogy a Photoderm Kid egyszerűen lefolyik rólam, akkor ezt használom, mert sokkal könnyedebb állaga van, és gyorsan beszívódik. Új kedvenc.

2018.06.01. 07:43

Szuper fényvédő, gyönyörűen el tudom dolgozni és tökéletes rá sminkelni. A bőröm rosaceas és az orromon is van egy viszonylag friss műtéti heg, egyáltalán nem irritál, minden szempontból tökéletes számomra.

2017.07.09. 10:59

Nagyon jó fényvédő, tökéletesen véd. Felkenés után ragacsos érzetet hagy, de ez egy kis idő eltelte után megszűnik.

Utoljára szerkesztve: 2016.11.15. 17:51 - 2016.07.16. 11:56

Nyárra gondoltam nyakra és dekoltázsra használni, de nem igazán vált be.Felkenés után bizonyos idővel beül a ráncokba,a megizzadt bőrt kipirosítja, csípi. Arcon is próbáltam, fehér réteget képez, idővel olyan érzés mintha szárítaná az arcbőröm, alig várom, hogy lemossam . Ismét megállapítottam, hogy nekem arcra a photoderm spot az igazi.Most ősszel újra elővettem, testesebb hidratálókrém fölé használva a kellő mennyiséget eltalálva, jól eldolgozható szép bőrképet eredményez, irritáció nélkül.Hűvösebb időben használata kellemes.

Utoljára szerkesztve: 2015.07.29. 14:00 - 2015.06.18. 11:45

Csak itthonra tudom használni, mert képtelenség elkenni, olyan vastag fehér réteget hagy az arcomon. Ráadásul darabos is egy-két helyen. Nem kenem sose a szemem közelébe, de így is szokott csípni, sőt, mitesszerek jöttek ki rajtam. Testre jó lehet, de sminkelni nem lehet rá, és amúgy meg fehér, csíkos réteget hagy.