Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF50+

3.1
Hozzáadva 2020.10.28.by

asszembocicsoki

Csökkenti a már meglévő pigmentfoltok számát és méretét, valamint megakadályozza a további foltok megjelenését. Az UV-sugárzás elleni fényszűrő rendszer segítségével védi a bőrt és megelőzi a napsugárzás okozta foltok kialakulását. A C-és E-Vitamin szinergikus működése hozzájárul a foltok halványításához, valamint megakadályozza a korai bőröregedés látható jeleit. PP vitamin tartalma erősíti a barrier funkciót, hosszantartó hidratációt biztosít és serkenti a sejtregenerációt. Enyhén illatosított és nem mitesszerképző.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.02.01. 08:04

Mintát kaptam belőle. Kukacosodik, morzsálódik, pörög le az arcomról. Borzalmas ahogy látszanak a bőrömön a fehér morzsa darabok. Hiába kísérleteztem a mennyiséggel, sehogy nem jó. Használhatatlan. Kuka.

2023.06.02. 08:18

Fehérre meszelt és ragacsos marad utána az arcom.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.04. 09:53 - 2023.02.28. 19:04

A night renewer és sensitive areas tesóját éjjelre, ezt nappalra használom és imádom ezt a kombót! Szerintem nagyban hozzájárultak a pigmentfoltjaim csökkentéséhez és nem komedogének, nem irritálnak.Az SPF50 és a tuti összetevői csodás, komplex kencévé emelik, bár bevallom eléggé fényesedik tőle az arcom, úgyhogy inkább a Photoderm maxnál maradok a nyári időszakra.

2023.01.15. 07:17

Az Uriage mattító fényvédő (hánycikk volt) helyett vettem, de nem szerettem meg. Iszonyúan kukacosodik, minden bőrredőbe beül így félretettem és számomra túlságosan fényes is. Ehhez képest viszont drága is.Túrázni, kirándulni elhasználom, hátha közben megszeretem.

2022.07.22. 16:44

Viszonylag megoszló véleményeket olvastam róla, de úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt.A pigmentfoltjaimat nem halványította, önmagában kevés nyáron, hiába spf50.Reggel használom, nem zselés állagú, de nem zavar hogy kicsit sűrűbb a krém. Szépen eloszlik a bőrömön és gyorsan felszívódik, én nem érzem ragacsosnak a bőröm utána. Közvetlenül utána kenem fel az alapozót beauty blenderrel és nem csúszik le róla frissen sem. Nekem nincs kukacosodás, sem lepergés, összességében bevált. Különösebb szaga sincs.Ár érték arányban szerintem megfelelő. Egyre jobban kezdem elfogadni, hogy a pigmentfoltjaimat nem lehet ilyen módon csak krémekkel eltüntetni, így csak azon dolgozom, hogy több ne legyen, erre ez a krém pont jó.Sokszor akciós és sok helyen beszerezhető, szerintem ez egyértelműen pozitívum, szerintem újra megvenném, akár többször is.

2022.04.25. 11:58

A meglévő pigmentfoltokat ugyan nem csökkentette de nem lettek sötétebbek a nyár alatt és újak sem jelentek meg. Az állagát szeretem.