Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok
Lelőhely: Patikák

Bioderma White Objective Ecsetelő

2.6
Hozzáadva 2011.12.30.

A White Objective ecsetelőt a pigentfoltok helyi kezelésére fejlesztették ki: egyedülálló, "W.O. komplexe" segít a barna foltok eltüntetésében, illetve megakadályozza kialakulásukat. A glikolsav okozta intenzív peeling-hatás segít az erőteljesen pigmentált sejtek leválasztásában, így csökkenti a barna foltok színintenzitását. Lágy, láthatatlan textúrája kellemes alkalmazást tesz lehetővé, UV-A és UV-B szűrőinek köszönhetően pedig az optimális fényvédelmet is biztosítja a kezelt terület számára. A White Objective ecsetelő precíz, lokalizált alkalmazást tesz lehetővé.Parfümmentes. Hipoallergén.

Kiszerelés: 1,6 ml

2017.08.08. 13:57

Kb. 2 hónapja használom, de nekem nem kisebb lett a pigmentfoltom, hanem inkább nagyobb. Eleinte tényleg csípett amikor az ecsettel felvittem a bőrre, de ez elviselhető. Sőt nekem nem tetszik, hogy amikor kinyomnám a krémet akkor annyi jön ki belőle, ami felesleges :( tiszta pazarlás.Biztos nem veszem meg ezt a terméket még egyszer pedig a márkát nagyon szeretem, mert az eddigi termékeket imádtam (amiket használtam).

2017.05.09. 17:50

Először is elég borsós az ára, de azt kell, hogy mondjam megéri. Kevés idő kellett, hogy eredményt lássak, 1 hét és szemmel láthatóan halványodtak a foltok. Minden este használom, felvitelkor picit csíp, de 1-2 perc és elmúlik. Nagyon nagy plusz , hogy fényvédő is van benne! Kb 1 hónapig volt elég. :(4* csak az ára miatt, meg kevés ideig elég.

2017.03.06. 09:26

A márka ezzel a termékével alaposan mellé lőtt. Az adagolása nehézkes, vagy kevés vagy nagyon sok mennyiség jön ki egy nyomással. Semmilyen világosító hatást nem tapasztaltam, egy idő után pirosodott és viszketett a bőröm tőle. Alig vártam, hogy elfogyjon, az ára miatt sajnáltam volna kidobni. Nagyon nem újravevős.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.04. 23:49 - 2017.01.04. 23:49

Kb. egy hónapja használom, néha 1-1 nap elfelejtem vagy kimarad, de heti 5 nap azért használtam az elmúlt 1 hónap során.Nekem az otthoni nyomkodások (tudom, nem szabad blabla..de ebbe most ne menjünk bele) miatt keletkeztek kisebb-nagyobb pigmentfoltok az arcbőrömön, amiket alapozóval simán el lehet fedni, de én nem sminkelek én úgy voltam vele, próba szerencse.A kettő ecsetes kiszerelés egybe volt csomagolva és úgy volt a kettő darab együtt 6.100 forint.Én naponta 1x biztosan, néha 2x is bekentem a foltokat (a fent írt heti 5 napon, 1-2 nap tuti elmaradt). Pont ma este néztem és úgy vettem észre, mintha halványodtak volna. Most nem tudom, hogy ezt bebeszélem magamnak, de én most határozottam úgy látom, hogy javultak, kevéssé látszanak.Én viszonylag bőségesen viszem fel a terméket az adott pici bőrfelületre, az ecsetes kiszereléssel egyetlen tizedmilliliter sem megy kárba.Ezért a kiszerelésért eleve jár egy nagy dícséret a fejlesztőknek, mivel az egész tubus alig 5ml, ebből tényleg egyetlen csipi csepp sem mehet kárba és ezzel az ecsetes megoldással nem is fog.Szóval arctisztítás stb..után bekenem az adott pici területet és hagyom fent beivódni.Egész kicsit csíp, de ez le van írva, az elején, amikor teljesen újonnan kezdtem el használni, picit jobban csípett, de teljesen tolerálható volt.Jövő héten szerintem meg kell bontsam a másik tubust, mert ez el fog fogyni. Azt biztosan el fogom használni, és utána újra áttekintem az arcomat, hogy valóban hatásos volt-e és mi legyen az újravétellel.Illata nincs - vagy én nem érzek.A színe - természetesen fehér, nem zavaró.Állaga - jó sűrű, nem folyik el, nem mászik el, pontosan ott marad, ahova az ecsettel feltettem.Kiszerelés - a fent elmondottak miatt nagy dícséret.Ár: akciósan a kettő tubus volt 6,100.- , hogy tényleg megérte-e, majd akkor, ha elfogy mind a kettő tubus, addig nem károgok :DEgyelőre egy erős becsületes négyest kap, mert nem bántam meg, hogy megvettem, nem csinál bajt, sőt, ahogy mondom, mintha szépen halványítani a régi nyomkodásaim megbarnult foltjait,Bő egy hónap múlva update-elek! :D

2016.04.01. 20:24

A legrosszabb termék,amit valaha próbáltam! Hatása 0. Kidobott pénz!!Kiszárítja a kezelt területet,smink útán úgy nézek ki,mint egy hal...

2015.11.18. 19:46

Ez az ecsetelő teljesen felesleges és haszontalan termék. Eleinte szorgalmasan kenegettem vele a nagyobb pigmentfoltjaimat minden nap, majd miután láttam, hogy szinte semmi hatással nem volt rájuk egy hónappal később sem, nem szórakoztam vele tovább és inkább beszereztem egy nagyobb kiszerelésű AHA-hámlasztót, ami a teljes arcomon használva már egy hét után szemmel látható javulást hozott.