Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Bioemsan Homeopátiás Fogkrém

3.7
Hozzáadva 2013.06.20.by

gelus

A Bioemsan homeopátiával összeegyeztethető fogkrém bázisos pH – értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. Mentolmentes menta és természetes levélzöld a különleges hozzávalók, melyek a bioemsan fogkrémnek a homeopátiával való összeegyeztethetőséget biztosítják.

Az EM kerámiapor, a napon szárított sárga agyag, a krétapor, a korallalga-por és a veegum kiválóan és maximálisan kímélő módon tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az EM kerámia, a Manju tengeri só, az EM kerámiával aktivált víz és a Manju alapozzák meg a fogak és a fogíny egészségének megőrzését. A ratán-növény gyökere, a zsálya, a neem-fa kérge, a kamilla és a mirrha-gyanta ősidők óta bevált hatékony, természetes anyagok az egészséges fogíny megörzésére. Egy egészséges édes ízhatású stevia és az olyan gyógynövények mint a kardamom, a gyömbér, az ánizs, az édeskömény, a kömény adják a BIOEMSAN® fogkrémek jellegzetes ízes, friss aromáját –menthol nélkül.Hozzáadott fluoridáktól, szintetikus íz-, színező- és konzerváló-anyagoktól mentes, nem génmanipulált. Bázisos ph-értékű!

2015.06.15. 09:57

Nem a 2-3 éves használat során vettem észre változást, hanem csak akkor, amikor lecseréltem (sajnáltam rá a pénzt).Az ínyem állapota sokat romlott a rövid ideig tartó nélkülözés alatt.Nem tartom drágának (már) :-).

2014.05.03. 09:25

Sokat hezitáltam, hogy megvegyem-e a fogkrémet, de a fogaim egészsége érdekében rászántam magam. Már első fogmosáskor éreztem, hogy ez nem hétköznapi dolog. Úgy leoldja a lepedéket a fogamról, mint eddig semmi más! Eltünteti az aftát, nyelvlepedéket, normalizálja a szájüreg pH-ját, emiatt nincs reggeli savanyú szájíz és mintha még fehérítene is. Az ára miatt vonok le egy csillagot, viszont egy fél borsónyi mennyiség elég belőle, így talán az ára sem annyira vészes...

2013.11.29. 14:12

Kb. 3-4 hónapja használom, többet vártam tőle. Más oldalakon nagyon kiemelten dicsérik (fogfehérítő hatás, lebontja a fogkövet, nem jelennek meg afták), én az említettt hatásokat ennyi idő alatt minimálisan tapasztaltam csak. Pozitívum a szép összetevői mellett, hogy nagyon kevés elég belőle egyszerre, és tényleg megvan a tiszta-száj érzet, számomra kellemes az ízvilága, nem karakteres és erőszakos. Negatívum, hogy elképesztően drága, és nem érzem túl sokáig frissnek a számat tőle, hamar elmegy az íze-aromája. (Sokan írták, hogy reggel még mindig üde és illatos a leheletük az esti fogmosástól.)Jelenlegi álláspontom szerint nem venném újra. Szubjektíve szeretem, de a negatívumok sokat nyomnak a latban; ha harmad ennyibe kerülne, nem vonnék le ennyi csillagot.