Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
radioaktiva
Utoljára szerkesztve: 2018.03.21. 23:36 - 2018.03.21. 23:34
Ez a krém számomra egy csoda! Vízhiányos, rozaceás bőrre használom. Megnyugtatja, ápolja a bőröm. Bő vizes (nem klóros!) bőrre viszem fel gyengéden masszírozva, így könnyen eloszlik és beszívódik. Kitűnő sminkalap. Nem olcsó, de nagyon kevés kell belőle alkalmanként, akár egy évig is kitarthat egy kiszerelés. Hosszabb távon, rendszeres használat mellett még inkább észrevehetők jótékony tulajdonságai. Illata enyhe, nagyon kellemes, természetes.
2017.04.13. 11:19
Az örök kedvenc arckrémem, tényleg elég 'nehéz' krém, viszont az én száraz bőrömnek szüksége van rá és nagyon jól hidratál. Valóban csillog néha ha kicsit több sikeredett de ki lehet tapasztalni, mindenesetre éjszakára tényleg ajánlatosabb használni. Nyáron én napközben emellé a nyári fényvédőt használom, télen vagy hidegebb időben viszont napközben is ezt a csodát, rengeteget segített a bőrömön.
2017.02.01. 20:29
Életem legdrágább krémje volt.Csodákat olvastam róla.Tényleg balzsam.Sószappannal mostam, utána ez a krém.Reggel felkeltem és mintha zsíros kenyeret kenegetett volna valaki rajtam.Megpróbáltam reggel kenni az arcom vele, de ugyanaz, papír zsebkendővel itattam az arcomról a zsírosságot.Mára megtanulta, hogy ilyen drága krémeknél nem számít mások véleményére hallgatni.Először mintát érdemes belőlük rendelni és megbizonyosodni, hogy a mi bőrünknek megfelel-e.Úgy egy éve van meg kb a fele még benne van, szerintem a kezemre elhasználom.ui: és ahhoz képest, hogy balzsam, közben nekem is szárította a bőröm( érdekes módon egyszerre zsírosított és közben szárított) :(
2015.08.20. 18:35
Az én vízhiányos érzékeny bőrömet nagyon kiszárította, pedig elég sokáig próbálkoztam vele.
2014.02.23. 19:27
Mivel ez a krém az effektív mikroorganizmusokkal működik, ezért kell egy pici idő, amíg elkezd összedolgozni a bőr baktériumflórájával. Most már, kb. 1 hónap után kezdem érezni a változást. Nem csak simább és puhább lett az arcbőröm, hanem maga a bőr szerkezete változott meg, teljesen feltöltődött, felépült. Egyenletes lett a felszíne, semmi dimbes-dombosság. Szebb az összkép, jó ránézni. Akinek heges, sérült a bőre, annak kifejezetten ajánlott, nagyon meggyorsítja a bőr gyógyulásának folyamatát, maradandó nyom nélkül.
2013.12.06. 10:51
Én is a hidratáló krém változatát használom kb. 4 hete.A zsíros bőrömet szépen beállítja, eddig egyetlen krémmel sem sikerült ekkora változást elérnem, pedig 20 éve próbálkozom:-)Gyorsan beszívódik, szinte még el sem kenem az arcomon, ezért kb 2 hete kipróbáltam nedves kézzel felvinni és így könnyebb a szétoszlatása, azóta így használom. Én a szem köré is ezt teszem.Az illata enyhe, szerintem kellemes, nem is kell ennél erősebb egy természetes alapú terméknél.Az ára tényleg horror, de kevés kell belőle, remélem sokáig kitart!