Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Parfümériák

Biotherm Biosource Arctisztító Tonik Normál-Kombinált Bőrre

2.9
Hozzáadva 2012.02.24.by

momo

2019.05.13. 23:24

Miniben vettem utazáshoz. Az illata kellemes, de semmi extra hatást nem éreztem. Nagy kiszerelésben nem venném meg. Ezt bármilyen másik tonik tudja olcsóbban.

2017.01.11. 19:38

Semmilyen hatást nem vettem észre, sem pro, sem kontra. Kicsit többet vártam volna ettől a márkától és ennyiért.

2016.09.30. 20:04

Mindennap nem használnám, de egyszer-egyszer kiegészítésnek este jó. Kicsit tényleg szárít.

2016.07.17. 10:54

Kombinált bőrtípusom ellenére sajnos szárít. Nagyon nem vált be! Zsíros bőrre ideálisabb lenne.

2016.03.28. 21:33

Kellemes illatú frissítő tonik. Nekem jól nyugtatja a bőröm és egyáltalán nem szárít, inkább puhává varázsolja. Mióta használom nem húzódik az arcom arctisztítás után, úgyhogy végre nem érzem azt, hogy "ROHANNOM kell a krémemért, hogy azonnal hidratáljak különben meghalok". Jelentősebb bőrhibáim, pattanásaim általában nincsenek, úgyhogy ezekre nem tudom hogyan hat. A toniknak nem is az a feltétlen funkciója, hogy a pattanásokra hasson. A tonikot arctisztítás után (!) használjuk, azért hogy a lemosás során felsértett arcbőrünket regeneráljuk, illetve eltávolítsuk az elhalt hámsejteket és visszaállítsuk a bőr ph-ját megfelelő szintre. Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb tonikja, de sok múlik azon is, hogyan használjuk a termékeket. :) És a vattakoronggal semmi esetre sem szabad dörzsölni az arcot!, csak szépen finoman áttörölni, különben bizony okozhat pattanásokat és irritációkat.

2015.10.31. 21:19

Nekem nagy csodát nem művelt a bőrömmel, bár nem is túl problémás. Alapvetően nincs vele baj, egy átlagos tonik, engem nem szárított, 4 csillagot ér. Az összetevői miatt viszont egy csillag mínusz.