Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Biotherm Blue Therapy Night Éjszakai Ránctalanító Krém

3.7
Hozzáadva 2021.04.16.by

claudia.nyilas

Az éjszakai ránctalanító krém az éjszaka folyamán hatásosan regenerálja és mélyrehatóan táplálja az arcbőrét. Aktív hatást fejt ki az arcbőr öregedése és a pigmentfoltok ellen. Bőséges hidratációt biztosít, ami által visszatér arcára az üdeség és a fiatalosság. Az eredményt nemcsak ön fogja észrevenni, hanem környezete is.

34 000 Ft-tól

2022.06.04. 17:44

Egy teljes tégely elhasználása után: finom, könnyen kenhető, de mégis sűrűbb krém. Szépen beissza a bőröm, semmilyen problémát nem okozott. Nem tűntek el a ráncaim, de hidratált, puha pofit eredményezett. Ennél többet vártam tőle azért ennyi pénzért. Szerintem nem éri meg az árát, nem is vettem újra. A tégelyes belenyúlkálós formától meg egyre jobban kiráz a hideg...

2021.10.13. 16:27

5 millis mintát kaptam, amit kb. 2 hétig tudtam használni. Nem rossz, de nem is egy nagy kaland. Közepes állagú, kellemesen terül, majdnem teljesen beszívódik, kicsit olajosabb, valószínűleg emiatt is van, hogy végül csak marad egy réteg utána, amit ugye éjjel az ember jól beleken a párnába, de még tolerálható. Hatása egynek elmegy, de az árát szerintem nem éri meg, voltak az elmúlt időszakban már mintácskáim, amikre simán dobáltam az 5 csillagot, ez nem lett kívánságlistás termék a számomra.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.28. 13:01 - 2021.04.10. 06:54

Update:Ismét újra vettem, már ki tudja hanyadik alkalommal, a legjobb éjszakai krém eddig amit használtam. Nagyon gazdag, tömör krém, nem olyan géles állagú. A szokásos erős Biotherm illat meg van ennél is, de hamar elillan. Reggelre megmarad egy enyhe ragyogás az arcon. Nekem tetszik, az eddigi legjobb éjszakai arckrémem, újravevős, csak sokat kell kenni belőle :)