juditkaa70
"Alapvető, energetizáló arcápoló. A bőrt minden nap érhetik ártalmas külső hatások. A sejtek az energiájukat önmaguk védelmére használják fel, a regenerálódás helyett, ami felgyorsult bőröregedéshez vezethet. Annak érdekében, hogy a megújuláshoz erőt biztosítson a bőr számára, ez a különleges Life PlanktonTM összetevőt - a Biotherm eddigi legmagasabb - koncentrációjában tartalmazó elixír 3 speciális hatást fejt ki: 1 - VÉD, 2 - ERŐSÍT, 3 - ENERGETIZÁL. Akár 8 nap után: a bőr láthatóan szebb lehet. Napról napra: a bőröregedés jelei láthatóan csökkenhetnek."
2024.11.08. 17:30
5 ml-es mintát próbálok épp belőle. Nagyon kellemes, visszafogott illat jellemzi, állagra vizes, nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, szinte azonnal lehet kenni rá az arckrémet. Ránctalanító hatását ezidáig nem vettem észre.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 01:36 - 2024.09.17. 21:41
Sajnos az én arcomon pár nap használat után allergiás ekcémát okozott… érzékeny a bőröm, de korábban ilyen más termékektől nem fordult elő… Kár érte, mert állagra ,érzetre és illatra egész kellemes… Szerencsére csak egy mintám volt belőle…ahogy látom az ára elég durva…
Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 01:36 - 2023.12.30. 20:31
Mintát próbáltam, esti rutinba építettem bele. Nekem bejon az illata, ennyi pirosat szerintem elbir az INCI. Folyékony állaga miatt könnyen kezelhető, jól barátkozik éjszakai krémmel is. Reggelre még mindig puha tőle az arcom, de ennél több hatását nem érzékelem 2 hét használat után. Az ára horror szerintem hasonló kategóriás termékekkel szemben (koreai probiotikumos szérumokra gondolok), ezért nem venném meg.
2023.12.11. 18:38
Ajándékba kaptam, magamnak biztos nem vettem volna meg (sajnálnám ám magamra ezt a sok pénzt :D ). Nagyon kellemes érzés még zsíros bőrön is, szép kiegészítése volt az őszi rutinomnak.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 01:37 - 2023.11.30. 11:43
Ebből is kis mintam van. Nem rossz a zsíros boromnek, de valahogy a vizhianyt nem pótolja nálam. Azt hiszem 5 Biotherm krém mintam volt amióta használom őket elég sok gyulladt pattanás és fehér komedo jelent meg hozzáteszem hogy érzékeny a bőröm ezért nem hiszem hogy örül a benne lévő alkoholnak és parfumnek, de sajnos mindegyikben volt na mindegy összességében a termék nem rossz de nem venném meg magamnak. Másnak bevalhat.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 01:37 - 2023.08.11. 10:43
Az EL híres szérumjára hajaz szerintem. Remekül feltölti a bőrt, nem irritál, kellemes volt használni. Bár alkoholt is tartalmaz, mégsem éreztem negatív hatását. Azért kihagyhatták volna belőle, úgy még jobb lehetne. Az ára rettentően magas, nem hiszem, hogy megéri.