Samponok

4.2
Hozzáadva 2020.11.10.by

CrazyHairDontCare

40 g
  • Méhviaszt, shea vajat, ásványi anyagokat, és esszenciális olajat tartalmazó szilárd sampon.
  • Tovább tart, mint a hasonló mennyiségű flakonos sampon.
  • Kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz.
  • Mindennapi használatra is alkalmas, normál/zsíros hajtípusra.

2022.12.30. 18:41

Elsőre nagyon megijesztett, mert egyáltalán nem habzott. Később ez változott, most már egész könnyen használom. Talán a felületén volt valami plusz réteg? A mennyisége tényleg nem sok, Talán ez a legkisebb kiszerelés, amivel a szilárd samponok között eddig találkoztam. Az illatát alig érni. A hatékonysága jó, de azért mégsem lett a kedvencem. Szerintem van ennél jobb szilárd sampon is.

2022.01.18. 19:06

Nekem ez volt életem első szilárd samponja, de egyelőre nem is keresgélek tovább. A szempont pedig kezdetben csak annyi volt, hogy ne műanyag flakonból folytassam a fejemre a cuccot. Heti 1-2x kell hajat mosnom vele. Nagyon élvezem a hajam állagát (kondicionálót használok utána természetesen), eddig más samponnal nem volt ilyen élményem. 2 hónapja használom kb és a fele fogyott el. Mega haszon. Imádom!

2021.12.10. 09:35

Fontos tudni, hogy heti 1-2x mosok hajat, a hajam vékony szálú, dús, balayage-olt. Számomra jó választás volt. Én a fejbőrömet mosom igazán, a végeket kevésbé. Kezdetben nehezen habzott, de ennek is megvan a módja, kicsit kézben dörzsölni kell.Ahogy a Lushos szilárd samponoknál, valószínűleg ennél is a vége felé nehezebben kezelhető lesz a tömb.

2021.12.07. 18:19

Hosszú, vastag szálú, dús a hajam. Először próbáltam ki szilárd sampont, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket :/ Átmosta kíméletesen a hajam, a fejbőröm és az illata is jó volt, de jóval hamarabb elfogyott mint ha egy flakonosat használnék. Annyira nem hidratál mint gondoltam...nagyon nem. Számomra macerás felvinni, biztos rövid hajra olyan egyszerű ahogy írja.

2021.11.04. 06:47

Az első szilárd samponom volt, eleinte szerettem. Furcsa volt, hogy szappan formájú valamit kenegetek a hajamra:) És még hanbzik is. Kitolta a hajmosást egy nappal, de idővel ez is megszűnt. Sajnos nem igazán szeretem mostmár, mert erőteljesen hullik miatta a hajam:( Remélem másnak bevált!

2021.10.28. 15:54

Ez az elsö szilard samponom, nalam nagyon jol müködik - de szerintem fontos megjegyezni, hogy keves es vekony szalu hajam van. Tetszik, hogy kevesebb, de sürübb a hab, amit kepez, es nem csak felfujja ugymond a hajam, mint a sima folyekony samponok - szerintem ezert erzem ugy, hogy lassabban kezd el zsirosodni. Viszont a citrusos verzioja szerintem fakitja a hajszinemet, ezt egyelöre nem tudom hova tenni.Viszont meglep, hogy paran azt irjak, hogy nem kell nekik balzsamot hasznalni utana. Balzsamot MINDIG kell hasznalni, ez nem samponfüggö.