Avicky
Ez a paletta azoknak a nőknek készült, akiknek csak pár percük van arra, hogy a nappali sminkjükből estit varázsoljanak.
A 6 színt tartalmazó készletben található még egy kisméretű, két oldalas szemhéjpúder/szemhéjtus ecset.
Utoljára szerkesztve: 2015.02.21. 22:32 - 2015.02.21. 22:26
A kedvenc palettám!A Rich caviar (jobb alsó sarok) pedig a kedvenc matt barna színem. A legjobban pigmentált szemhéjpúderem, pedig szerintem 50+ van most éppen és még kétszer ennyi palettákban. ;) Önmagában képes olyan tusvonalat pöccinteni, hogy ihaj! ÉS nem, nem kell rétegezni, és de, mélyítővonalban is szuperül el lehet satírozni.No, de kezdjük az elejéről...A paletta masszív, nem törik könnyen, szép, nap tükörrel, és kiváló, tökéletesen használható ecsettel. Lószaga van, de wishes ( all time Bobbi B lover) megnyugtatott, hogy ez a Bobbi szemhéjpúderek alap illata. Szóval, keep on love horses bitches! :D Egészen megkedveltem amúgy, de ez inkább a minősége, mintsem a "különleges" illat miatt van.Csontszín (Bone off white) : Gyönyörű, pigmentált, matt, tökéletes mindenféle felhasználásban : satírozásnál, alapszínnek...Krémszín arany hideg fénnyel (Candle light mid tone shimmering beige gold ): Csodálatos highlighter, ujjal felvíve, és ecsettel is szuper fényes, de ujjal vizesebb hatást érhetünk el.Nude szürkés bőrszín ( Wheat medium ash beige ): Ahh, imádom, a csontszín ikertesója, más színben.Khaki makrocsillámokkal( Olive tree Sparkle eye shadow - golden green ): Szürkés zöld alap picit nagyobb csillámokkal, mint a krém, de sokkal különlegesebb. Ezt ecsettel nem érdemes használni, mert a csillámot nem veszi úgy fel, hanem vizesen vagy ujjal, de akkor HUH. Amúgy crease-hez is szuper, mivel az ecset satírozó mozdulatával a csillámok eloszlanak, ey szép, mély szürkés színt hagyva maguk után.Sötétszürke-zöldes-arany csillámokkal( Black Topaz Metallic eye shadow - deep green with gold pearl ) : soha nem láttam még ilyen különleges színt. De sajnos ez a legmakacsabb az egész paliban, viszont úgy, ahogy a fent leírtam, úgy ezt is lehet használhatóvá tenni, csak egy kis gyakorlat kell hozzá. :)És hát a Rich Caviar (Rich black brown) . A névadó... :) A kedvenc, mindent leírtam fentebb.Nagyon szeretem. Ha a párom hazaérne péntek este munka után, hogy van fél órám, hogy minden összepakoljak, elvisz meglepetés hosszúhétvégére, ezt vinném, az biztos. Minden megvan benne, ami kell. És könyörgöm, ilyen jó ecsetet palettában?! Soha nem láttam. :)A lenti véleményekhez annyit, hogy megfelelő alappal, előkészítéssel nem lenne gond az eldolgozással, nekem alap nélkül is könnyen elsatíroznom a legsötétebbeket is, és csak a RC "túl erős" ha van ilyen (nincs), de thank god! Az első szemhéjpúderem amit végre kifogástalanul tudok alap nélkül is használni, még tusvonalhoz is!Ajánlom!Instant beleszerettem a Bobbi márkába!
2013.11.08. 01:31
Nem a kedvencem az amúgy szemhéjfestékben-kedvenc Bobbi Browntól. Túl erősek a mélytónusú színei és nehezen eldolgozható. Hónapok óta megvan és csak egyszer használtam.