Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2022.03.24.by

Erzsi73

10,3 g
  • ragyogást és színt kölcsönöz arcának
  • 5 különböző árnyalat kombinációja
  • kiemeli az arc természetes báját
  • tökéletesen világosítja az arcot
  • intenzíven pigmentált színek
  • hosszantartó hatás
  • egyszerű használat
  • ragyogó finish

3 változatban kapható

20 200 Ft-tól

2024.04.06. 19:09

Nekem már akkor volt shimmer brickem, mikor megjelent és forradalmasította a sminkelést! Igaz, én ebből akkor nem sokat érzékeltem, illetve nem nagyon éreztem rá a highlighterezés "finomságaira":-) - akkora óriási puha ecsetem meg nem volt, amivel kellően diszkrét mennyiséget lehetett volna az egész arcra felvinni a napcsókolta fényért, így pár év elteltével megváltam tőle. Tavaly ismét beruháztam rá, és ismét nem mertem a Bronze árnyalatot venni, hanem csak a Pink Quartzot - de már sokkal jobban értem, miért jó ez nekem. :-) Az itteni vélemények alapján cselesen megtartottam azt a műanyag védőt, ami belül van, bár látom, hogy ez bizony nem a régi Bobbi minőség, legalábbis ami a por kompaktba préselését illeti. Kár, mivel a doboz súlyos, jó minőségű, tükör is van benne, és a highlighter célzottan, kis ecsettel, illetve egész arcra szétosztva is tökéletes, közepes fényt ad. Szemfestékként önmagában szerintem túl fényes, de egy szemceruza jellegű szemfesték stifttel kombinálva nagyon szép, alkalmi sminket lehet vele varázsolni.

2023.03.18. 11:01

Párhuzamosan volt Bobbi Brown és hasonló Essence "palettám", és ha választanom kellene, az olcsóbb verzió felé húznék, mert az sokkal pigmentáltabb és könnyebb vele dolgozni. A BB felülete folyamatosan bekeményedik (külön ecsetet használok hozzá, gyakran tisztítva), az essence-el ilyen probléma nem volt soha. Leginkább ez a bekeményedés a baj vele, egyébként szép fényt ad és szemfestéknek is szuper.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.11. 09:15 - 2021.03.11. 09:00

Ikon. Nekem a Nectar, Rose, Pink Quartz és Bronze árnyalatok vannak meg, ebből kettő mini. Szemhéjpúderként is csodálatos, járomcsontra pirosítónak, egyes árnyalatok bronzosítónak is tökéletesek.Szépen őrölt por, de azért nagy szemcsés csillám van bennük (talán a Nectar-ban a legkevesebb). Highlighter felesleges, elvégzi a dolgát. Gyönyörű fényt és színt ad.Életem végéig ki fog tartani. Nekem maszkálló, és nagyon tartós.

2019.05.16. 10:11

Ez és egy másik árnyalat (amit itt fent nem találok) van meg, de már évek óta. Igaz nem használom naponta, még napi használattal is biztos sokáig kitartana. Nagyon jó minőségű, a másik árnyalat (arany/bronz/barna) nagyon szépen pigmentált és jól lehet vele dolgozni, nem mászik el és nem porol. Annyi a probléma vele,hogy smokey eye-t nehéz vele csinálni,mert valahogy a bázis színen nem látszik a barna (az önmagában is egész enyhe látványt biztosít natúr felkenve). A rózsaszín árnyalatokat nem igazán használom, nem túl látványosak és sok benne a csillám, ezért se pirosítóként se szemhéj púderként nem szoktam alkalmazni.

2019.01.27. 12:15

Abszolút kellemes és nem tolakodó fenyt ad az arcnak, arccsontra, szám fölé es orromra teszem. Pircelan hatast eredményez. pink quartz szín! :)

2019.01.01. 18:04

Szerettem volna egy highlightert, de mivel féltem tőle hogy nem tudom kihasználni ezért inkább ennek a Rose árnyalatát vettem meg. Szerencsére nem csalódtam benne, pirosítóként és highlighterként is megállja a helyét. Egész nap a helyén marad, igaz estére picit megkopik, de ezt elfogadom.

Piactér

Több mutatása