„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
szonia
A bőrradírozó tusfürdő kellemes, egyedülálló, fantáziadús orchidea és paradiókivonat illatával kényezteti érzékeit. A mikrofinomságú bőrradírozó gömböcskék kíméletesen távolítják el a szennyezőséseket és elhalt hámsejteket, a bőrnek sima, selymesen puha érzést kölcsönöznek.
2017.11.12. 10:17
Az illatát nagyon szerettem és sok sem kellett belőle, kellemes volt használni, a bőrömön nem sokat radírozott, de sima tusfürdőnek tökéletes! :)
2017.07.01. 19:06
Az illata miatt szeretem nagyon, az állaga is jó, nem kell sok belőle, de volt már ennél jobb bőrradírozós tusfürdőm is.
2016.10.19. 22:51
Kellemes az illata, de a radírozó hatása 0, pedig amiatt vettem meg... sima tusfürdőnek pedig elég drága... csak az illata ér 2 pontot meg az, hogy tartós illatról van szó
2014.11.25. 14:47
Egy kellemes tusfürdő, alapvetően semmi több. Kicsit csalódtam benne, főleg az ára miatt kb. 850-900 ft. Gondoltam kipróbálok valami újat a kategóriában, de továbbra is maradok Balea radíros tusi rajongó.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.