„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
pilluska
Egyedülálló, fantáziadús orchidea illatával és paradió kivonatokkal kényezteti érzékeit, intenzíven ápolja és támogatja a kiszáradt és igénybevett bőrt.
2016.10.18. 08:23
Nagyot csalódtam ebben a termékben...az illata nagyon megfogott, ezért is jött velem haza. Ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy attól függetlenül, hogy kézkrém, semmit sem használ. Gyorsan beszívódik, ami jó pont is lenne, de pár percen belül szinte olyan, mintha nem is kentem volna magamra kézkrémet, csupán a még megmaradt illat emlékeztet arra, hogy "ja, tényleg, már bekentem". :( Nem igazán hidratál, azért a pár percért pedig igazán pénzkidobás megvenni ezt a krémet...munkahelyen a kézmosások közötti "hidratálásra" és az illata miatt elhasználom, de tuti, hogy nem veszem meg újból, mert semmi értelme nem lenne. Sajnálom, pedig nagyon szerettem volna, főleg a csodás illatt miatt.
2016.05.13. 08:32
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Gyönyörű csomagolás nulla beltartalom.
2015.02.15. 15:15
Nagyon ígéretesnek tűnt, gyönyörű csomagolás, fincsi illat... Mikor felkentem, olyan érzésem volt mintha ragadna viszont hamar beszívódik. Utána viszont száraz lesz a kezem, húzódik a bőröm. Nem értem :(
Utoljára szerkesztve: 2015.02.12. 11:01 - 2015.02.12. 10:57
Borzalom, hamar beszívódik, de semmit sem hidratál. Odaadtam barátnőmnek, hátha neki használ valamit.
2015.01.20. 16:42
Ajándékba kaptam, nagyon tetszik a külseje és az illata is. A hatása viszont borzalmasan rossz :\ Csak átmenetileg puhítja a bőrt, kb 10 perccel később meg szárazabb mint a használata előtt.. 2 pont az illata és a kinézete miatt!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.