Dorcsek
Tápláló és kondicionáló hatású.
Illat: Rebarbara és földi szeder
Olaj: Cédrusfa és geránium
2015.02.25. 14:08
Két részletben használtam el, így is elégnek bizonyult. Imádom a rebarbarát minden formában, úgyhogy én abszolút célközönsége vagyok az ilyen dolgoknak. Nagyon-nagyon finom friss, gyümölcsös, kicsit fanyar illata van, az ember rendesen jókedvre derül tőle. Míg a külső, rózsaszín rész hamar elpezseg, addig a kék középső réteg lassan, komótosan olvad a vízben. A kékségnek már édesebb, cukrosabb illata van, és ahogy a két szín elegyedik, kialakul a tökéletes illatharmónia. Tulajdonképpen csak egész kicsi választott el attól, hogy ne kóstoljam meg a kék réteget, de a józan ész végül felülkerekedett és nem (t)ettem meg. Nem csak a víz, de a bőr is bársonyos lesz utána, testápoló sem szükséges fürdőzés után, ami külön öröm, mert az utálatosan unalmas tevékenység. Olyannyira szeretem, hogy többször is megvásároltam már.