Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Yette
Gyorsan száradó, innovatív gél textúrájú körömlakk nagy ecsettel, mellyel egyetlen vonással tökéletesre lakkozhatod a körmeid.
2024.01.17. 14:55
2 színt rendeltem ,az üvegben szépek ,de a körmön nem.És nem elég ,hogy csúnya a szín,de az ecsete is nagyon rossz ,csúnyán terül,csúnyán szárad.A tartóssághoz hozzá sem tudok szólni mert még aznap lemostam.
Utoljára szerkesztve: 2021.11.22. 11:23 - 2021.11.19. 12:02
Ez az Aubergine / padlizsánszín gyönyörű, de sajnos már nem volt belőle. A feketéből / Play black maradt pár példány, és én talán év elején vadásztam nagyon fekete körömlakkra, vettem is egyet. Na most vettem szépen egy másodikat is, méghozzá ebből. Gyorsan szárad, két rétegben egyenletesen fed, és egy nap alatt nem állt neki lepattogzani, szóval bízom benne, hogy 3-4-5 napot kitart.Update: mínusz egy csillag, sajnos két napot sem bírt pattogzás nélkül. Még fogom tesztelni, aztán lehet, hogy még egy csillag mínusz, meglátjuk.
2021.05.14. 05:53
Az Aubergine árnyalatot kaptam egy barátnőmtől születésnapomra. Először féltem tőle, hogy sötét lesz, de felkenve nem annyira az. Szép elegáns, mély lila színe van, benne kis csillogó szemcsékkel. Ezek nem túl feltűnőek, csak talán az elegáns és minőségi megjelenését fokozzák. Tényleg nagyon hamar megszárad. Mire befejezem az utolsó körmöt is, már száraz. Egy réteg is elég belőle. Én föléje használok Sally Hansen Insta Dry fixálót. Így egy hétig is kitart.
2020.08.28. 07:40
008 Chérie Cherry-száradás után még éjjel megkarcolódott, és amúgy is foltosra száradt 1 rétegben. NEM ajánlom!012 Pink Positive- szépen szárad, 1 réteggel is szép. Nem pattog, hanem kopik. AJÁNLOM.
2020.01.18. 21:48
A Pink positive és a Let's bronze elnevezésű árnyalatok vannak meg nekem.Tetszik, hogy nagy betűkkel fel van tüntetve a nevük, így nem kell keresgélni a színkódjukat mindenhol. Az üveg kialakítása számomra szokatlan, nem találkoztam még ennyire "magas" körömlakkal, ennek ellenére nem mondanám rossznak (habár emiatt csak fekve tudom tárolni őket). Az ecset valóban széles, ezért kb. két vonással elkészül egy-egy körmöm.Mindkét lakk tartós, legalábbis rajtam simán kibírnak 2-3 napot kopás nélkül, pedig gyakran nyúlok vízbe vagy éppen barkácsolok. Ígéretükhöz híven gyorsan is száradnak. A Pink positive-ot elég egy rétegben is felvinni, így is megfelelően fed, a Let's bronze-ból viszont érdemes kettőt felkenni, mert hajlamos átlátszósat játszani, ha kedve tartja.Szóval ajánlom mindenkinek a Bourjois lakkjait, aki szeret kísérletezni.(Kuponos napokkor érdemes lecsapni rájuk, így ha nem is jönnek be, legalább kevesebb pénzt dobtunk ki az ablakon.)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.