Bourjois

Ár:   1300 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogáriék, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Kandi, Módosítva: 2011. október 24.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   drogáriék, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Tiria

rohremma

2018. július 26.

Nagyon szepen leszedte a sminket, bár az érzekeny borom mellett a szemem is erzekenyen reagalt. Lemosas után másnap mindig beverzes látszott a szememen. Bár nem fajt meg semmi, inkabb abbahagytam a hasznalatat és utána a szemem is jobb lett.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. július 26.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2018. február 4.

Ez a második sminkeltávolító, amit a Bourjois-tól használok. Az első egy vízálló smink eltávolítására szolgáló micellás víz volt, ahol ugyanígy, mint ennél is, a flakonnal volt némi gondom. Ennek a tetejéről a kis bigyó az első használatnál letört, ettől picit kényelmetlenné vált a nyitogatása. Az összetevői nem túl tetszetősek... "Egyébként" pedig teszi a dolgát, minden megerőltetés nélkül.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. február 4.

virnajnifr

2017. május 31.

A smink nagy részét szépen leszedi, viszont hosszas dörzsölés után is marad még sminkmaradvány a szememen, ebben az árkategóriában jobb lemosókkal is találkozni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 31.

BeautyBunny

2017. május 18.

Tökéletesen eltávolítja a sminket, nem kell dörzsölni a szemem ahhoz hogy a szempillaspirál is könnyen lejöjjön.

Sokáig elég, ár-érték arányban számomra a legjobb, szeretem több éve használom napi szinten.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 18.

renyxxx

2016. november 19.

Nem szedi le tökéletesen a sminket,nekem sajnos nem vált be..

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 19.

Nem szedi le tökéletesen a sminket,nekem sajnos nem vált be..

lenochka

2016. október 11.

Eddig a Balea kétfázisúját használtam, tulajdonképpen nem volt vele bajom, de gondoltam megpróbálom ezt. Eddig nem csalódtam, kifejezetten könnyen leszedi a szemsminket, nem kell dörgölni, nem marad karika a szemem alatt. Engem nem zavar az olajossága és egyébként sokkal kevésbé hagy olajos érzetet mint a Balea. A kiszerelése nagyon kiadós és kevés is kell belőle, szerintem vagy 1 évig nem kell szemfestéklemosót vennem…úgyhogy megéri az árát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 11.

ditkee5

Bőrtípus: Zsíros
2016. augusztus 10.

Nagy reményeket fűztem ehhez a termékhez, de sajnos bármennyire próbálkoztam nem lett a kedvencem. Bármeddig tartom az átitatott vattát a szememen ez akkor is maszatol és keni szét a festéket ahelyett, hogy leszedné azt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 10.

juditkaa70

2016. január 1.

Müllerben vásároltam egy pár hónapja,és azt kell,hogy írjam,hogy nagyon jó! Szépen,de mégis hatékonyan leszedi még a vízálló szemspirrált vagy a vízálló szemceruzát is. Csak ajánlani tudom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. január 1.

Regi84

2015. április 17.

Nem tud semmi extrát, szerintem nem éri meg az árát. Egy átlagos lemosó. A tetejéről a kis bogyó mindig nagyon könnyen letört és utána nem valami körömbarát kinyitni... Már nem ezt használom.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 17.

csalogany18

Bőrtípus: Zsíros
2015. február 8.

Nekem nem jött be, a hatása inkább átlagos, de egy balea-s lemosó is ugyanennyit tud, csak feleennyibe kerül. Amúgy úgy látom sokáig elég lesz, viszont kicsit többet vártam, mert egy erős szemhéjtussal már nehezen birkózik meg, sokszor nem szedi le teljesen a sminket.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 8.

Hidratálók: Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Színtelen, szagtalan, krémes, sűrű állagú bőrpuhító anyag (emollient) és oldószer. Magas tisztaságú isoparaffinok keveréke, ami nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Sűrűbb állagú krémek, alapozók gyakori összetevője.

Pálmaolajból előállított bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyag. Pattanásokra hajlamos bőrűeknek jobb kerülni, mert potenciális pórus eltömítő.

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után.  Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.

Glycerin h 0 0

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.