Sminkek szájra

Bourjois Rouge Laque

2.8
Hozzáadva 2017.08.01.by

VeraTala

Könnyű és hosszan tartó, intenzív színek és nem ragadó fény, ami akár 16 órán át tart.

2020.02.02. 13:10

Ajándékba kaptam. Minden tökéletes, de iszonyú büdös. Gyönyörűek a színek, tartósak, de olyan szinten büdös, hogy egész nap érzem, lehetetlen elviselni.

2020.01.31. 21:26

Életem csalódása. Két színt vettem, büdösek, keserűek. Nem szoktam rögtön kidobni alapvetően szinte semmit se, de ez a kettő kuka. Elsőre azt hittem, hogy romlott. Impulzus vásárlás volt, de nekem a bourjois rúzsaim mind finom illatúak voltak, az ízük pedig sose volt kellemetlen. Tudom, nem nyalogatni kell... Randira semmiképp se ajánlom.

2019.11.04. 00:11

Két színem van a Framboiselle (06) és a Majes'pink (01).Sajnos ez nekem hatalmas csalódás. Nagyon büdösek és műanyag ízük van. Egész tartós lenne, de max rövidebb programokra kenem fel, mert egész nap nem bírom elviselni az ízét és a szagát.Hál istennek 70%-os kiárusításon vettem őket. (Az adott boltban megszűnt a bourjois állvány és kiárusítottak mindent.)

2019.05.28. 07:32

A Red to toes és a Bloody Berry árnyalatokat tudhatom magaménak. Nagyon szép színek és tartósak, de az valami förtelem, hogy milyen büdösek. Abban reménykedtem az elején, hogy majd viselés közben elillan a szag, de sajnos nem. Megmarad...sokáig. A teljes lemosás csakis olajos lemosóval lehetséges, a sima micellás lemosó nem segít, csak elmaszatolja és a végeredmény, hogy bohócszájat kapok.

2019.05.21. 12:46

Nem vált be, büdös! Lefolyik két oldalt a számról. Viszont ha le szeretném mosni, még a szám körül a bőrömet is befogja.

2019.04.14. 08:48

Egy ezresért vettem a Rossmannban, a színbe (080 Laque) beleszerettem, a tartósságot még tesztelni kell. Kicsit ragad. Egy zsepi ezt megoldja. :)

Piactér

Több mutatása