Lelőhely: Parfümériák, online

2.9
Hozzáadva 2024.02.09.by

csakmoni

50 ml, 100 ml és 200 ml

Fejjegyek: organikus narancs esszencia, gyömbér

Szívjegyek: kék tea, víz jegyek

Alapjegyek: cédrusfa, pacsuli, ámbra

12 600 Ft, 17 200 Ft és 24 700 Ft-tól

2024.12.31. 06:27

Akciósan vettem, a mintánál első fújásra tetszett, csak itthon a saját üveg nyitásánal bizonytalanodtam el, hogy inkábbb férfias. Eleinte erős, aztán később lágyabbá válik. Téli időszakban fújom, amikor erőre vágyom vagy erősnek kell mutatkozni. De alapvetően én is inkább férfi illatnak mondanám.

2023.11.06. 08:41

A illatjegyek alapjan azt hittem, hogy nagyon fog tetszeni.Orulok, hogy megis inkabb csak egy mintat rendeltem a nagy kiszerelesu uveg helyett.Rajtam sajnos tulsagosan maszkulin ez az illat, elviselhetetlennek ereztem.Alapjaban veve szeretem a friss, citrusos jegyeket es az unisex dolog is tetszik, de valoszinu, hogy az en borommel egyszeruen nem ugy mukodik, ahogy szeretnem.Nagyon lepontozni nem akarom, mert ferfi illatnak jo lehet, tartos is (foleg ha azt vesszuk, hogy EDT), de mivel unisex-kent fut, es rajtam nokent nem mukodik, ezert megis jar a levonas.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.30. 14:21 - 2023.09.30. 14:14

Az üveg második feléhez érve bontakozik ki igazán az illat, számomra ez az igazi 'clean girl parfüm'. A kánikulát nem annyira szereti, de ezt leszámítva minden évszakban szoktam használni. És már dicsérték is meg páran :)

2023.09.25. 11:23

Felkeltette az érdeklődésemet, mert az egyik kedvenc youtuberem áradozott róla. Unisex illat, én mégis inkább férfiasnak érzem. Nem rossz, hangulat kell hozzá, mert az édes illatokat kedvelem inkább. Rajtam tartós volt még a nagy melegben is.

2023.08.11. 18:11

Én is mintát vettem belőle, mert szerettem volna megismerni ezt a verziót is. A sima One-t és az All-t igazi nyári parfümnek könyveltem el, remek választás bárki számára. Ez viszont nekem nem igazán tetszik. Én sokszor szeretem a picit maszkulinabb beütésű illatokat, vagy bármit amit magamon finomnak tartok és szeretek, de ezt én inkább férfin tudom elképzelni. Friss és citrusos a nyitása, de nekem kissé túl éles is és száraz. Nem tudom egész pontosan mi miatt nem tartom túl kellemes és nőies illatnak, de pár próbálkozásom után inkább átadom a férjemnek ezt a maradék mintát. Én nem venném meg ezt a parfümöt.

Utoljára szerkesztve: 2023.02.09. 22:54 - 2023.02.09. 22:51

Kimondottan nyári illat nagy melegben szuper. Friss, vizes🤗 Lehetne tartósabb.

Piactér

Több mutatása