Ezt a terméket már nem gyártják!

Calvin Klein

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Trixi, az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2014. április 11.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm

Tiria

_ca_

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. március 4.

Nekem több szerencsém volt vele, egy élénk világoskéket kaptam annak idején. Alapra, krémes tusként alkalmazva, úgy, hogy még rá is jön egy réteg halványabb szemhéjpúder, meglepően tartós. Szemfestéknek ellenben valóban teljes mértékben használhatatlan. Mindenesetre az előbbi funkcióra megkapja a négy pontot.
Még egy megjegyzés: a Strawberryneten ugyan még mindig lehet kapni, de a ck kozmetikai vonala több, mint két éve (pontosan nem tudom, mikor) megszűnt - mindenki ennek a tudatában rendeljen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 4.

Trixi

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2013. május 31.

Ajándékba adták ezt a szemhéjfestéket, és ugye ajándék lónak ne nézd a fogát, de ez egy szörnyen rossz termék. A retro bronz árnyalat, bár én nagyon szeretem a különféle barnás szemfestékeket, mivel zöld a szemem, de ez egy borzalom. Alulpigmentált, az első réteg egy enyhén pirosasbarnás, szinte alig látszó szín, muszáj egy második, hogy kitöltsd rendesen a szemhéjad, mert alig fogja be, de egy visszataszító, rusnyán matt, sírós-kialvatlan látványú szemhéjat kapsz ezután. Szerencsére olyan gyorsan eltűnik, beszívódik, vagy nem tudom, elpárolog, szóval egyáltalán nem tartós, vacak. Fogalmam sincs, mire fogom használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2013. május 31.

Antioxidánsok: Tocopherol
Vitaminok: Tocopherol

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.

Sűrűség szabályozó, könnyen kenhető, selymes érzetet maga után hagyó szilikon féle.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Parabének családjába tartozó tartósítószer.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.

Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.