Samponok

Cannaderm Capillus Sampon Korpásodás Ellen

3.5
Hozzáadva 2017.12.06.by

Demonshadow

Capillus korpásodás elleni sampon a haj és a fejbőr tisztítására és gondozására. Az új formula természetes, hatékony kivonatokat

tartalmaz, melyek csökkentik a viszketést, a fejbőr irritációt és a korpásodás tüneteit. A sampon gyengéden és hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, ami tiszta, fényes és korpamentes lesz a hajmosás után.

2022.01.21. 20:01

A seborrheás/korpás panaszokra minden krém kb. pénzfeldobás, van akinek nagyon jól hat, van akinek kicsit sem. Nekem eddig ez a legjobb, amit próbáltam seborrheás fejbőrre, de ez se segít 100%-ban. Az állaga miatt alig habzik, de elég a fejbőrre felvinni, de ha valaki nagyon akarja, akkor használhatja valami olcsó/általános sampon után, úgy már habzik, de szerintem felesleges. Az illata elsőre egy kicsit erős, kenderes, de idővel megszokja az ember és elég kellemes így sokadik használatra.Az ára szerintem teljesen rendben van, seborrheás termékek között kimondottan olcsó, már amikor akciós (2000-2500), szóval ha nem használ, akkor nem akkora gond, mint pl. a hasonló krémek/samponok amik dupla ennyibe kerülnek.

2017.12.07. 10:02

Három használat után merek róla nyilatkozni, mert nem akartam elsietni az értékítéletet. Elsőre úgy tűnt, hogy valóságos csodát fog művelni, mivel a feltűnően, foltokban hámló bőrömet úgy tűnt, megnyugtatta. A kezdeti öröm azonban elhamarkodott volt, mert olybá tűnik, mintha hamarabb zsírosodna tőle a hajam, mert eddig elég volt hetente egyszer megmosnom, míg így maximum 5 napot bír ki. (Tudom, aki kétnaponta mos hajat, most nevet ezen.) Illatra semmi extra, nem mondanám se kellemesnek, se kellemetlennek, viszont picit nehezebben habzik fel, mert olyan állagra és ránézésre mint egy bedörzsölős balzsam. A kiszerelés rettentő pici, ehhez képest drága, ráadásul úgy tűnik, hogy három használat után se teszi nagyon a dolgát. Még megpróbálom elhasználni az egészet, hátha látványosabb lesz a változás, de nem tudom. Ahol eddig hámlott a fejbőröm, most is olyan, csak nem hullik olyan nagy darabokban a hámsejteső mint korábban. A szárításról szólva nem vettem észre, hogy különösebben kóróvá tette volna a hajam, mivel nekem alapból erősen hullámos, ezért száraz is, nem hiszem, hogy erre hatással lenne.