Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
jirka
Hajbalzsam hullámos, göndör hajra. Biztonságosan használható festett hajra.100%-osan természetes shea vajjal és egyedülálló szulfát mentes formulájával segít megakadályozni töredezést és elősegíti az egészséges haj növekedését.
2024.01.29. 21:00
A samponjával használtam együtt, ami nem annyira vált be. Viszont ez az egyik legjobb balzsam amit valaha használtam. Nagyon krémes és tökéletesen hidratálja a hajamat. Az illata is kellemes és könnyen megvásárolható Müllerben.
2023.08.25. 16:44
Vékony szálú, göndör hajam van. Először a samponját kezdtem használni, egy jóval olcsóbb drogériás balzsammal, az szuperül tisztított, de pár mosás után elkezdett brutálisan kiszáradni tőle a hajam. Picit utána olvastam fórumokon és arra jutottam, hogy beszerzem a balzsamot is és adok neki egy esélyt így, együtt. Az eredmény zseniális volt, életemben először végre tényleg igazán puha és egészséges volt a hajam. Az illatát is nagyon szerettem, kifejezetten örültem, hogy kicsit természetesebb, nem valami durva parfüm. Végül csak azért cseréltem le egy hasonló árkategóriájú, hasonló hatású márkára, mert ezt már nem lehet kapni ott, ahol korábban vettem, de nincs kizárva, hogy egyszer még visszatérek ehhez.
2023.08.25. 13:11
Nagyon sok jó értékelést olvastam róla különböző fórumokon, így vettem egy flakonnal én is. Természetes göndör hajam van és néha szeretek kísérletezni újabb és újabb termékekkel, a jól beváltak mellett. Számomra a balzsam elég nagy csalódás. Azt érzem, hogy elnehezíti a hajamat, és használat után, mintha egy réteg maradna rajta, ami sokkal kezelhetetlenebbé teszi a hajam. Használtam már simán balzsamként, de pakolásként is, hosszabb ható idővel és a helyzet mindkét esetben ugyanaz volt. Nekem nem nagyon vált be, várom, hogy elfogyjon!
2021.12.07. 14:23
A samponnal együtt megvettem, és hát nekem ez szinte egy csodával ér fel. Korábban nem is nagyon használtam balzsamot, csak sampont, mert úgy éreztem, a balzsamok elnehezítik a hajam és gyorsabban zsírosodik tőle. A két napi hajmosás maradt továbbra is, ez nem változott, sajnos azt hiszem, ez adottság. Nagyon tápláló, a hajam már kezdi ugyan elérni azt a hosszt, aminél tovább nem sikerült még megnöveszteni, de még mindig egészséges, nem töredezik. Hajmosás után ápolt, puha a hajam, egészséges fénye van. Kissé göndörödik, körülményektől függő mértékben és tartóssággal. Nagyon szeretem, egy ideig nem tervezek váltani.
2021.07.06. 10:47
Általában örülök ha találok jó illatanyagmentes termékeket, de alapvetően nincs bajom akár a karakteresebb illatú kozmetikumokkal sem. De ennek OLYAN ERŐS, hogy még mindig nem sikerült hozzászokni, pedig már egy hónapja használom. Szerencsére nem marad meg, hamar elillan, és amúgy jót tesz a hajammal, kellemes a tapintása használat után. Elég nagy kiszerelés, biztos kitart még egy darabig, de utána lehet megpróbálkozom valami kevésbé erőteljes illattal.
2020.11.09. 19:44
Egy kedves Fórum társunk olyan meggyőzően beszélt a Cantu termékekről, hogy muszáj volt kipróbálni ezt a márkát is. A saját samponjával együtt használom és együtt is tetszik. Nem spórolok vele, de még így is sokáig elég.Sajnos nem lesz tőle sokkal csillogósabb a hajam, pedig szeretném. A maszkja még bevetésre vár, de remélem, az is jó lesz.