Lelőhely: Parfümériák

Hozzáadva 2023.06.04.by

force

30 ml, 50 ml és 80 ml

Illatcsalád: virágos, púderes

Fejjegy: olasz bergamott, mandarin, mandulaolaj

Szívjegy: ylang-ylang, rózsaolaj

Alapjegy: vanília, tonkabab

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.02. 16:58

Kedvenc parfümöm már évek óta, azóta se találtam ettől jobbat 😩 Púderes, krémes virágos, vaníliás illat. Másnap is érzem a bőrömön, zuhanyzás után is, mosás után is, nagyon durva. Kár hogy ennyire drága, de megéri!!

Utoljára szerkesztve: 2025.01.01. 19:24 - 2025.01.01. 15:17

Második kedvenc Carolina Herrera illatom 😍 Nőies, könnyed és virágos. Ráadásul szuper tartós, 2 nap után is érzem a hajamon.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.30. 15:45 - 2024.10.16. 17:01

Nagyon szép illat, rajtam rendkívül tartós. A pólómon mosás után is megmaradt, és hirtelen nem értettem, mi ez a finom tisztaságillat, mivel nem használok erős illatú öblítőt. Nekem ez egy citromos porcukor illat némi virággal, nagyon kellemes, friss, nőies, bárhol megállja a helyét nagyestélyeken kívül. /Van belőle kisfújós eladó, de valamiért állandóan törli a KM a hirdetésem.🥴

2024.06.06. 10:16

Nem vagyok elájulva. Átlagos parfüm, olyan érzésem van h már ezerszer éreztem hasonlót.

2024.05.14. 11:05

A sima good girl a favorit évek óta, de amióta ezt megtaláltam, ez az új szerelem.Kifinomult, elegáns illat, ami egész nap tart.

2024.04.17. 05:46

Glamour napok alkalmával lecsaptam egy 30 milis kiszerelésre. Az eleje púderesen indul, picit könnyedebb az anyaillatnàl, de leszàradàst követően az anyaillatot èrzem csak benne. Egyenlőre baràtkozunk, amennyire tetszett az üzletben, magamon annyira nem fogott meg az illat.