Lelőhely: Parfümériák

Megjelenés éve: 2016

Fej: kávé, mandula

Szív: arab jázmin, tubarózsa

Alap: kakaó, tonkabab

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.10. 09:29

Ezt a parfümöt én nem tudtam megszeretni. Jellegtelen, tömény, fejfájdítós illat. Leginkább kamaszokon tudnám elképzelni, mint egy bulizós illat. Az üvege is otromba, de talán önvédelemre jó lehet. A tartóssága viszont kimagasló, így megkapja a 2*-ot.

2025.02.13. 23:34

Ez pont az a parfüm ami mindenhol megállja a helyét. Mindennapokon, koncerten, buliban, irodában. Bárhol, bármikor ! Télen nyáron ősszel tavasszal! Hihetetlenül tartós finom illat. Édes de mégsem fullasztó. Nekem Ő lett AZ ILLAT.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.20. 18:37 - 2025.01.21. 16:07

Sajnos drága, de isteni illata van és nagyon tartós. Elegáns nőies illat ami mindenkinek jól áll.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.20. 07:25 - 2024.11.17. 20:35

Soha, eszembe se jutott volna kipróbálni,- persze, könyvet se ítéljünk borító alapján, így parfümöt se- de valahogy mégis akárhányszor megláttam ezt a számomra túl giccses/túl sok üveget, sose nyúltam érte. Aztán egyszer kaptam egy vásárláshoz mintát belőle. Elsőként számba vettem az illatjegyeket. Kávé,mandula, praliné, vanilia ugh gondoltam ez is egy trigger lesz a migrénre akár csak az Only One. Na de csak kipróbáltam. Megdöbbentem. Se migrén, se enyhe fejfájás. Meleg illat, ami körülölel, de nem fulladsz bele, édes kategória, de decens fajta. 2 fújás bő 8 óra tartósság. Plusz 4 óra közel hajolva. De valahogy nem lett szerelem, valami mégse volt az igazi. Gondoltam majd a Légère lesz az igazi, de az, na hát az lett még igazán nagy meglepetés..

Utoljára szerkesztve: 2024.12.30. 19:53 - 2024.11.11. 05:52

Érthető, miért lett ekkora sztár. Csodálatos és eszméletlenül tartós az illata, reggel fújva még este is érzem magamon. Lehengerlő, magabiztosságot ad és egyszerűen jó érzés viselni. Engem nem zavar, hogy “tucat”, mert nagyon kevesen használnak parfümöt a környezetemben, így nem jön szembe úgyse. Notino naptárból jutottam hozzá, amit pont azért vettem, hogy sokféle illatot kipróbáljak középtávon, hátha végre megtalálom az igazit - egyelőre esélyes, de azért még sokan vannak hátra.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.20. 07:27 - 2024.11.08. 18:35

Egyik kedvenc illatom, mini kiszerelésben szereztem meg. Megvan emellett a La Rive, és a Lattafa másolata is. Bevallom, még a La rive is tartósabb volt rajtam ennél. A Lattafa pedig sokkal gazdagabb, aromásabb, és abból jóval kisebb mennyiség is elég az illatfehőhöz. Összességében örülök a m ini kiszerelésnek, hiszen így tudom, h a "másolatok" számomra sokkal tökéletesebbek.