Carolina Herrera

Ár:   17 800 Ft, 26 000 Ft és 34 300 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   30 ml, 50 ml és 80 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Notino-n 22 800 Ft-tól-ért megnézem

A krémet feltöltötte: Luna1024, az összetevőket feltöltötte: silence, Módosítva: 2019. január 9.

Ár:   17 800 Ft, 26 000 Ft és 34 300 Ft

Szívjegyek: jázmin, tubarózsa

Alapjegyek: tonkabab, szantálfa

VÁSÁROLD MEG

Ár: 22 800 Ft-tól , Eladó: Notino
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Google Pay, Apple Pay, Szállítás:futárszolgálat, személyes átvétel
Ár: 28.000 Ft , Eladó: tzrn7u67
Állapot: 80 ml / 1-szer próbált, Helyszín: Eger, fizetés: Fizetés banki utalással, postán maradó vagy Foxpost. Személyes átvétel Egerben
Ár: 45000 , Eladó: andita11
Állapot: Új , Helyszín: --, fizetés: Előre utalás vagy személyesen

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Shenzi

2023. március 28.

Tesztcsíkon megfogott, magamra is fújtam, hogy megnézzem, szeret-e engem. Frissen csábos, vonzó illat, de azért olyan nagyon szexi, dög illatnak nem mondanám, inkább játékos, figyelemfelkeltő. Ahogy sétálgattam, néha megcsapott egy pompás illat, hirtelen el is gondolkodtam, vajon mi lehet ez a finomság, aztán rájöttem, nahát, én vagyok! Viszont a leszáradása csalódás volt. Egy óra múlva eltűnt ez az intenzív csoda, és valami nagyon tucat, olcsó hatású valami maradt utána. Sajnálom, mert a kezdeti szerelem után nem ezt vártam. :(

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 28.

Kittycat11

2023. március 24.

Ultrafeminin, ultraszexi illat. Fragin kifejezetten szexi illatokat vadásztam és talán ennél a parfümnél olvastam a sexy véleményt a legtöbbször. Működik, felfújtam és más minőségbe helyez ez az illat. Nekem ez varázslat. Imádom, ha egy illat tuningol, egy érzést ad. Annyi illat semleges és nincs hatás. Na ő nem ilyen. 😍

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 24.

Sziszikee58

2023. március 12.

Az anyaillattól valóban kellemesebb, könnyebb illat, én inkább tavasztól őszig használom szívesen.
Szintén tartós, és mindig újravevős ő is. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. március 12.

Szintén tartós, és mindig újravevős ő is. :)

nanook9212

2022. december 9.

Nem is tudnám pontosan meghatározni, hogy pontosan miben tér el az eredetitől. Mondanám, hogy édesebb, de szerintem nem fedné a valóságot. Mondanám, hogy a nevéből adódóan kicsit könnyedebb, frissebb az eredetinél, de az se igaz, mert ez egy kifejezetten erős, nehéz, fűszeres parfüm. Megvan mind a kettő, szerintem nincs konkrét eltérés, kétszer van eladva ugyanaz. Ahogy az előzőnél úgy ennél is tartom azt, hogy ez egy mentolos Avon Attraction :D tartósságával nincs gond. Bár ugye kinek mi a tartós, van akinek a 10 óra sem elég. Nekem ami kibír 2-3 órát az nálam már betalált. Az a parfüm ami intenzív 10 órán át attól nekem a migrén harmadik világháborút rendez a fejemben...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 9.

cslilla93

2022. augusztus 1.

Egy gyönyörű díszdobozos példányom van - testápolóval együtt - egy kedves krémmániástól sikerült szereznem :-) Egyszerűen imádom!!! Brutál tartós, nagyon nőies illat. Nagyon sokan dicséretet kaptam már miatta!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. augusztus 1.

Olimpia68

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2022. július 16.

Nagyon kellemes, nőies illat. Édes, de nem geil. Szerintem, jobb mint az anyaillat. Az előbbiben leszáradáskor én maszkulin illatot vélek felfedezni, a Légère-ben ez nincs, kellemes végig. Először mintán volt belőle, nagyon tetszett, viszonylag tartós is volt, így beruháztam egy 80 ml-s üvegre. Valahogy ennek a tartósságával vannak gondjaim... Eredeti, az illat is ugyanaz, csak a tartóssága csökkent 🤔. Ennek ellenére 5*, régen találkoztam ennyire "én vagyok" illattal🙂 Még nyáron sem zavar, hogy édesebb parfüm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2022. július 16.

Lenaeri

2022. június 24.

Óriási meglepetést okozott ez a parfüm.
Mindig azt gondoltam, hogy ez egy nagyon tömény, cukros és kicsit közönséges illat lehet! Személy szerint nekem az üvege sem tetszik.
Aztán vettem a fáradságot, és beleszagoltam. Teljesen más. Kifinomult, sokkal könnyedebb és érettebb, mint amire számítottam.
Most is ez van rajtam, tehát nyáron is simán tudom viselni.
Meggyőzött.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. június 24.

Óriási meglepetést okozott ez a parfüm.
Most is ez van rajtam, tehát nyáron is simán tudom viselni.
Meggyőzött.

force

2021. december 27.

Sokkal érdekesebb, mint az anyaillat. Kb. 2-2,5 éve van belőle egy 30ml-s üvegem. Nem túl gyakran használom. Talán azzal magyaráznám, hogy sok parfümöm van, és erre csak ritkán esett eddig a választásom. Bitang jó a tartóssága és a hatósugara.
Egyébként az itteni jegyek nem egyezek meg a fragrantica-s jegyekkel. Valójában az alábbiak vannak benne: ylang-ylang, mandarin, citrom, bergamot, jázmin, tubarózsa, rózsa, narancsvirág, dulce de leche, tonkabab, praliné, fahéj, szantálfa, ámbra, pézsma, kasmír, pacsuli, cédrus.
Én leginkább a dulce de leche-t érzem ki belőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 27.

Én leginkább a dulce de leche-t érzem ki belőle.

MiuMiu99

2021. november 27.

Hasonlít az anyaillatra, de sokkal izgalmasabb, kifinomultabb. A sima Good Girl nekem tucatillat, de ebben van valami más, amit leírni sem lehet, ezt érezni kell...
Régóta kerülgetjük már egymást.
Nagy esély van rá, hogy ő lesz a következő áldozatom.👠

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. november 27.

Régóta kerülgetjük már egymást.
Nagy esély van rá, hogy ő lesz a következő áldozatom.👠

betty23

2021. október 27.

Egy kis fújós tesztert kaptam belőle egy vásárlásom mellé, avval kísérleteztem.
Elsőre nem tűnik annyira cukrosnak, érezni benne valami virágosabb jegyet (ez lenne az ylang-ylang?), de ahogy szárad, egyre émelyítőbb. Elsőre egy fokkal talán kevésbé édes, mint a LVEB, de száradáskor beéri.
Egy magabiztos, mindig top-on lévő, igazi csajos csajnak tudom elképzelni, de inkább estére és hűvösebb időben.
Én soha nem tudnám viselni, le kellett mosnom, annyira zavart. Első szippantásra amúgy nagyon tetszett (kétszer is megpróbálkoztam vele). Nagyon tartós illat, 5-6 órát szerintem simán bír, de többet is megkockáztatok. A hatósugara is elég nagy, a párom csak mellém ált és határozottan érezte. Nekem nem illik a személyiségemhez, de a hardcore édes parfüm rajongóknak tetszeni fog.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. október 27.

Egy kis fújós tesztert kaptam belőle egy vásárlásom mellé, avval kísérleteztem.

Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (280-320 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Az összetevő nem túl stabil, vagyis UV-fény hatására veszít fényvédő hatékonyságából. Az octinoxate lebomlása megakadályozható más fényvédők segítségével (pl. Trinosorb M-mel). Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy elősegítheti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. Kisebb koncentrációban nem fényvédőkben is használják segédanyagként, hogy védjék a krémeket az UV-sugárzás okozta károktól. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt.

Részletesebb információ a smartskincare-en.

Színtelen, illékony olaj, mely többek között a lime, citrom és narancs illóolajában található meg. Erős, édes illata van. Illatanyagként használt a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Más néven octyl salicylate vagy octisalate. Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (295-315 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Fény hatására némileg veszít fényvédő képességéből. Önmagában használva nem nyújt elégséges védelmet, ezért egyéb fényvédőkkel szokták kombinálni.

Egyszerűbb néven avobenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVA-sugarak (310-400 nm) ellen nyújt védelmet. Az avobenzone stabilitása nem túl nagy, fény hatására lebomlik. Fotostabilizátorok (mint pl. Octocrylene vagy Butyloctyl Salicylate) lassítják az avobenzone lebomlását. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Növényi kivonat, melyet illatanyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Szintetikus illatanyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Szintetikus lila festékanyag. Az EWG adatai szerint a bőrre káros, mérgező hatással lehet. Az összetevőleg elsősorban hajápolási termékekben találkozhatunk.