Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
anonymous
Magas fedésű, vízálló, folyékony alapozó akár 24 órás tartóssággal. Tökéletes fedést biztosít matt végeredménnyel, ezen felül kellemes viselet a bőrön. Hibátlan végeredmény maszkhatás nélkül.
4 árnyalatban kapható
2020.03.03. 20:53
Kedvenc alapozóm, leginkább azért mert végre megtaláltam a tökéletesen passzoló árnyalatot. Nagyon kevés forgalmazó használja a Vanilla árnylatot, pedig az én arcomra csak az a megfelelő.Jól fed, nem nehéz felvinni, tartós is. Rajtam rendre kifényesedik, azért egyből viszek rá egy réteg por púdert, így egész nap tökéletes marad. Bőrproblémákat nem okoz. Ráncokban sajnos kicsit megül. Egyesek szerint nyáron fullasztó... nem tudom, nyáron ritkán kenek ilyesmit fel. Csak ősztől tavaszig élek alapozókkal.
2020.01.02. 10:06
Nagyon szépen fedő, kevésbé szárító alapozó volt. Egy fixáló púderrel egész nap tartós. Nem igazán szoktam alapozót használni. Leginkább csak jeles alkalmakra és fotózásra. Ezért választottam ezt a viszonylag olcsó terméket. Egyetlen egy nagy problémám van vele, méghozzá az, hogy a használata után, mély, fájdalmas pattanások jelentek meg, az egyébként egyáltalán nem problémás bőrömön.
2019.12.01. 13:08
Valahai legjobb alapozóm volt. Tud valaki hasonló alapozót ajánlani? Nagyon hiányzik az életemből.
2019.06.04. 15:12
Nekem a kedvenc alapozóm volt, egész nap tartott, pedig csak vékony rétegben vittem fel. Kár, hogy megszűnt.
2019.05.23. 06:50
Sok alapozó tesztelésén túl vagyok már.Drogériás viszonylatban nagyon jó ,árban is.Nekem a 015 Vanilla Beige árnyalat volt meg,mert teljesen elhasználtam.Száraz részeket hajlamos volt kiemelni .
2019.01.11. 10:40
Ez az a tipikus elmegy egynek alapozó.Nehéz egyenletesen felvinni az arcra, hogy ne legyen csíkos, és hogy ne keltsen maszkos hatást. Igen könnyen beűl a kis ráncokba,szàraz foltokba, ami csak rontja az öszképet.Fedését tekintve, közepes, erős fedésü.Vízállónak nagyon is vízálló, nem oldja le a medence vize. Összeségében egy jó fedédű, vízálló alapozóról van szó, melynek felvitele elég körülményes, pepecs munka amennyiben szép végeredményre vágysz.