Sminkek szájra

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour

Hozzáadva 2019.03.12.by

lovecreams

2017-es szeptemberi limitált kiadás

Krémes ajakrúzsok 4 árnyalatban.

2018.12.04. 09:33

Száraz bőr
Vízhiány

Én kifejezetten nem szeretem, mert (számomra) borzasztó illata van, és az a baj, hogy ez még csak nem is a legorsszabb tulajdonsága. Azonos árkategóriában is találni ezerszer jobbat. Más hasonló kategóriájú rúzsokkal ellentétben nem egységesen jön fel a szín, ráadásul a leggyorsabban kopó rúzsom ever! Pár napig próbálkoztam vele, de feladtam, minek szenvedjek és legyen rossz a közérzetem tőle, ha egyszer van jobb. Engem ilyenkor a csomagolás már hidegen hagy, valóban csinos meg minden, a polcon is hagytam, egyszer hátha kelleni fog, de igazából tudom, hogy sose fogok utána nyúlni. Persze ez csak az én véleményem/esetem, örülök, ha más örömét leli benne, csak mi nem vagyunk jóban.

2018.03.06. 11:04

Tág pórusok

Az illata borzasztó az egyszer biztos de hamar elillan ez pozitív. A csomagolás csodaszép és a termék is fantasztikus. Ennél jobb nude rúzst még nem találtam mert mindegyik természetellenesnek látszott rajtam ez pedig teljesen passzol. Igaz nem egy nagyon tartós darab de bánom hogy csak egyet vettem meg.

2018.02.19. 22:49

Tág pórusok

Kívülről befelé haladva: A csomagolás szerintem nagyon szépre sikerült, odavonzza az ember tekintetét hogy közelebbről is megvizsgálja mit rejt a kis aranyszínű tok. A szín amit végül választottam a 03 tarte au chocolat, ami egy szép meleg tónusú barna kis vöröses beütéssel. Csokiillata van szval ez már csak jó lehet :D Egyébként egy átlag krémes, közepes tartósságú rúzs. Az evést már nem bírja, de könnyű felkenni újra. Minden sminkhez passzol :)

2017.12.06. 10:11

Kombinált bőr

Ennek sem tudtam ellenállni, olyan szép. C01 Café au lait színt választottam, szép, barackos nude. Tapasztalataim hasonlók, nagyon kellemes viselet, enyhe fénnyel, kb szájfény erősségű fedéssel, nem szárít, még ápol is némileg. Tükör nélkül is bárhol, bármikor felkenhető, igazi táskába dobálós mindenhez passzoló univerzális darab. Nem nélkülözhetetlen, de szerethető és jól kihasználható. Megérdemli az 5*-ot.