Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
lovecreams
"Hihetetlenül valóságos. A szemöldökformázó kefével gyorsan és könnyen rövid, vékony vonalak húzhatók, ezáltal professzionálisan kitöltheti a hézagokat. Vízálló és hosszantartó hatást biztosít."
3 árnyalatban kapható
2021.03.16. 11:16
020-as, soft brown árnyalat annyit se ér, mint egy síma filctoll! Húztam 2 csíkot, és már olyan volt a szemöldököm, mintha rendesen alkoholos filccel húztam volna ki! Nem szálas hatású, hanem kopott hatású lesz. Komolyan, a legolcsóbb, Lidl-ös, Cien szemöldök ceruza jobban teszi a dolgát! Nekem ez instant kuka, pedig a kézfejemen bevált!
2021.03.06. 11:42
Én a 030 -as medium brown árnyalatot vettem meg. Hatalmas csalódás voltNem ad le színt hanem felveszi az alapozóm és púderem ami a szemöldökszálak alatt van és le kell takarítani róla, de úgyis megint csak felveszi csupasz bőrön sem igazán lehet látni, nagyon halvány, könnyen elkenődik és nem egyenletesen jön ki a folyadék a 3 filcvégenKomplett, égő szemét
2021.02.18. 16:56
Gagyi egy termék, csalódás. Valóban csak a kézfejen lehet rajzolgatni vele. Két sikertelen próbálkozás után a kukába dobtam.
2021.01.20. 10:49
Nekem ez egy csoda! Rengeteg dologgal próbálkoztam, hogy a szemöldököm szépen nézzen ki. A közepe, és a vége nagyon dús, de az elején két szál, ha nő. Próbálkoztam porokkal, gélekkel, de csak azt értem el, hogy lett egy "mű" megjelenésem. Aztán rátaláltam erre. Mindig olvasok véleményeket, ha kozmetikai termékeket vásárolok, de ennél most kimaradt. Nem bántam meg, hogy megvettem, mivel a legsötétebb árnyalata tökéletesen egyezik a szemöldökszálaim színével. Ami pedig még külön pozitívum, hogy nincs vöröses árnyalata egyáltalán. Érdemes úgy használni, hogy előtte bekrémezed az arcod, mert akkor még intenzívebb. Ahogy előttem is írták, csak arra jó, ha valakinek egy helyen egyáltalán nem nő szemöldöke. Remélem tudtam valakinek segíteni! :)
2020.12.17. 17:14
Sajnálom, hogy nem olvastam krémmániás véleményeket vásárlás előtt, mert én is csak az előző vélemények táborát tudom erősíteni:( Az üzletben, ahogy kipróbáltam nekem is hasonlóan jól szuperált a kézfejemen: szép vékony, tartós, természetes szálak, viszont itthon szemöldökön kipróbálva szinte egyáltalán nem tudtam vele dolgozni, mert nem volt színe, aztán gondolt egyet és elkezdett folyni. Próbálkoztam függőlegesen, vízszintesen is tárolni, de egyik sem orvosolja a problémát. Kár érte.
2020.10.07. 14:30
Megvettem, kipróbáltam, hiányosabb részeken jól működött. Viszont hamar kiszáradt, nehezen lehetett kontrollálni a filcből kijövő anyag mennyiségét. A másik gondom vele, hogy a fura színűre oxidálódott az anyag a szőke verziónál.Egyre ritkábban használtam, majd végül landolt a kukában.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.