Körömlakkok, lemosók

Catrice Disney Minnie & Daisy Körömlakk

Hozzáadva 2020.06.22.by

szeliger

2020 Disney Minnie & Daisy kollekció

Hosszantartó fényes és csillámos hatású körömlakk.

6 színárnyalatban kapható

2020.11.20. 15:18

A sötétlila, Daisy árnyalatot vettem meg nemrég utolsó darab volt. Csak megtetszett ez a szín, nem tudtam mire számítsak. De nagyon elégedett vagyok vele, már egy rétegben is szép, ha szépen viszem fel. Kicsit sötét, de abszolút tetszik ez a padlizsános szín. Takarítás, hajmosás, mosogatás mellett is négy-öt napig simán bírta, csak egy-két helyen kopott le. Nagyon tudom ajánlani, ha még kapható valahol.

2020.08.20. 09:08

Épp el tudtam csípni az egyik utolsó darabot, már kifutóban volt a termék, amikor rátaláltam. Az "Everybody's Sweetheart" árnyalatot választottam, azonnal beleszerettem a csodásan mély vöröses bordó árnyalatba. Nem okozott csalódást: szép, széles az ecsete, könnyű felvinni a körömlakkot és a fedése is nagyon jó, egy réteg bőven elég belőle. Árnyékban főleg a fémes fényű finish érvényesül, közvetlen fényben pedig a csillámok is látszanak benne <3

Utoljára szerkesztve: 2020.06.23. 15:00 - 2020.06.23. 14:59

A Fashionista kivételével az összes színt beszereztem. Az Alter-Ego árnyalat lett a kedvencem, két rétegben gyönyörű ezüstös rózsaszín árnyalat, annyira elegáns, pont ilyen körömlakkot kerestem a nyárra, nagy kedvencem lett! Az ecsete tökéletes, könnyen és egyenletesen lehet vele felvinni a lakkot. Alaplakkal nálam 1 hétig jól tartja magát. Olcsó és jó, csak ajánlani tudom :)

2020.06.14. 14:10

Nagyon megtetszett a csomagolása és a színek. Egyszerre több terméket is vásároltam.C01 FashionistaC02 Leading LadyC04 Alter-EgoC05 Daily DaisySzéles ecset. Gyors száradás. Teljes fedés, teljesen visszaadja felkenés után az üvegben lévő árnyalatot. Az apró csillámok nem tolakódok felkenés után. Alap- és fedőlakkal egy hétig szép a körmökön.