Catrice

Ár:   1329 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   4 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: angelscrime, Módosítva: 2022. március 25.

Kiszerelés:   4 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek szemre

• kiemeli a szemöldökét és hangsúlyozza annak természetes szépségét
  • elmélyíti a tekintetét
  • vízálló termék
  • praktikus kefével együtt

2 változatban kapható

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

duchess_g

2023. június 4.

Jó kis szemöldökformázó, a kivitele is aranyos, praktikus. Könnyű vele dolgozni, nem nagyon lehet elrontani a formázást, egész tartós is és szuper az ára! Bar nincs belole tul nagy szinvalasztek, amit en valasztottam annak nekem a szine is tok jo (a hamvas vilagosat hasznalom, de a sotet kisse melegebb se rossz), kb jobban passzol, mint a draga markake. Viszont en spirallal tudok csak szepen dolgozni a szemoldokon, ezzel a porral nem lesz olyan termeszetes, bar a ceruzanal meg mindig egy fokkal jobb.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. június 4.

patrisha

2023. február 12.

Jó szín 010-esnek a világosát használom, világosbarna hajamhoz.
Szerintem természetes hatást lehet elérni és tartós is.
Már jó ideje megvan de még mindig nem latszik az alja a tartónak, valószínű még hosszú évekig elég lesz.
A csomagolás is viszonylag tartós bár már az egyik kis pöcök eltört nekem de zár még mindig. Egy kis tükörrel még jobb lehetne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 12.

Jó szín 010-esnek a világosát használom, világosbarna hajamhoz.
Szerintem természetes hatást lehet elérni és tartós is.

rekuci_13

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2022. december 16.

Nagyon tartós és az egyik legjobb szemöldök termék amit valaha használtam. Ár érték arányban nagyszerű. Nagyon sokáig elég

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. december 16.

coborszofi

2022. november 23.

az egyik legjobb szemoldok termek amit valaha probaltam,araertek aranyban tokeletes nagyon sokaig eleg

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. november 23.

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2022. november 5.

Az egyik legjobb szemöldökre való termékem, keverve, külön-külön használva is szép, természetes és tartós az eredmény, ráadásul többször esett pofára, meg sem rezdült.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. november 5.

Flowery

2022. augusztus 20.

Szuperül teljesít, nekem egy egész napot kibír. Akkora mennyiséget adnak, hogy évekig ki fog tartani. A régebbihez képest nagyon jó ezaz új formula, mert nem poros.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 20.

rosa.love

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport:  -
2022. július 31.

Szép színe van, ezen kívül semelyik másik rossmanos márkánál nem találtam hozzám illő színt. Én szemöldök mániás vagyok: alapból is van egy vállalható szemöldököm, erre csináltattam szemöldök tetoválást és még erre az egészre sminkelek is néha. Ez a termék tökéletes a célomnak, de akinek kevés/tetoválatlan szemöldöke van, annak szerintem nehezebb dolga van. Nem valami tartós, felkenve nagyon kell rá vigyázni, könnyen eltűnik. Én vizes ecsettel használom, anélkül alig van színe.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2022. július 31.

Dorotii66

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2022. március 31.

Az árához képest egész jól teljesít, sokáig tart, de egy napot nem bír ki. Viszont a hozzájáró ecsettel tényleg nem jó dolgozni, de ezt orvosoltam azzal, hogy vettem külön egy ecsetet. Sajnos, nekem a színek nem váltak be, a világosabb alig látszik, elég hamar eltűnik, míg a sötétebbel nagyon óvatosan kell bánnom, és ha már kicsit több kerül fel belőle, akkor nagyon természetellenes. Fogalmam sincs mikor fog elfogyni, de nem veszem újra a színek miatt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. március 31.

rozsaanna

2022. január 28.

Mindennapi sminkem egyik lépése. Szeretem a természetes mégis formás szemöldököt, így ez a termék tökéletes választás volt. Egész nap bírja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. január 28.

Csokismentol

2022. január 23.

Nem sminkelek, de halvány a szemöldököm, így próbálkoztam valami olyan terméket találni, amivel úgy sötétíthetek rajta, hogy ne tűnjön fel nagyon, hogy smink. Ezzel úgy tudtam természetes hatást elérni, ha a sötétebb színből rajzoltam meg, nagyon kevés termékkel, de sokszor abból is visszatöröltem mert természetellenes lett. A világos szín, meg nem látszik meg rajtam, nem tudom az kinek jó (szőkésbarna vagyok). Az ecset, amit adnak hozzá iciripiciri, elég kényelmetlen vele áthúzni a szemöldököt, az essence hasonló termékéhez jobbat adtak. Nagyon porzik a termék, rengeteg lepotyog a palettáról ecsetelés közben és így kárbavész.Volt, hogy munkaidő végére már eltűnt/lekopott/lepergett, rossz érzés volt belegondolni, hogy lehet, belepotyogott a por a szemembe. Inkább leszoktam róla, még mielőtt hozzászoknék a látványhoz és nem bírnék utcára menni nélküle, mint annyian, akik sminkelnek napi szinten.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. január 23.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Dimethicone
Szilikonok: Dimethicone
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Színezékek: Zinc Stearate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Manganese Violet / CI 77742
Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.